Bosch KGN36NL30 Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4.5

Baserat på 76 omdömen

 • 5

  63%

 • 4

  29%

 • 3

  5%

 • 2

  0%

 • 1

  3%

E-postanvändare
et år sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGN36NL30 Rostfritt Stål är 9 495 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Behöver du både kyl och frys men har dåligt med utrymme? Då kan den här kombinerade kylfrysen från Bosch vara något för dig. Den är fristående och har frysen nedanför kylen. Vill du vara lite skonsam mot miljö och plånbok har den här modellen energiklassmärkning A++. Kylen har en ganska stor kapacitet med en volym på 214 liter och är lagom för två till tre personer.

 • 60 cm bred
 • Kylens dörr har 4 hyllor och fack
 • Frysen har en förvaringsvolym på 86 liter
 • 230V(220-240V)
 • Frysen har 3 förvaringsutrymmen

När hungern smyger sig på mitt i natten kommer den här kylen vara din bästa vän. Den har nämligen inbyggd belysning så du kommer lätt att kunna hitta alla pålägg du söker för att kunna bre dig en trevlig nattmacka.

Vad gäller energiförbrukning konsumerar den här kylfrysen 235 kWh per år och har fått den EU-reglerade energiklassificeringen A++. För att ha en så låg energiförbrukning som möjligt finns det en del tips och tricks. Bland annat är det bra att hålla en konstant temperatur, då håller sig maten fräsch och kylfrysen behöver inte jobba lika mycket.

Kylen har en volym på 214 liter vilket får räknas som ganska stort. Det finns en tumregel kring kapacitet på kylskåp och det är att man helst ska ha 100 liter per person. Därför kan vi säga att den här skulle vara lämplig för ett hushåll på två personer.

Sammanfattningsvis finns det många bra egenskaper hos Bosch KGN36NL30. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära och eftersökta modellerna på PriceRunner och för tillfället kostar KGN36NL30 9495 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.33 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.