Robotdammsugare

PriceRunner hjäper dig hitta rätt produkt

Hur mycket kan du tänka dig att betala för en robotdammsugare?
Filtrera
Specifikationer
Batteri
Prestanda
Mått

200+ produkter

Sortera efter popularitet
Robotdammsugare Roborock S5 Max
Roborock Logotyp
4,5/5

Roborock S5 Max

Roborock, 60 dB, Batteritid 150 min

3 490 kr

4,7

Robotdammsugare Roborock S6 MaxV
Roborock Logotyp
Bäst i test

Roborock S6 MaxV

Roborock, 67 dB, Batteritid 180 min

4 189 kr

Smart och tidseffektiv robotdammsugare för stora ytor

ROBOTDAMMSUGARE

Vanliga frågor

När du väljer robotdammsugare är det viktigt att tänka på vilka funktioner du vill ha i din dammsugare, hur stor yta ditt hem har samt även hur enkla ytorna är att städa. För dig som har husdjur och många tjocka mattor behöver du prioritera bra sugeffekt, medan en modell med moppfunktion kan vara en bra prioritering om du inte har några mattor.

Robotdammsugare drivs med hjälp av ett smart navigationssystem som gör att robotdammsugaren kan känna av hinder i ditt hem, såsom till exempel möbler och väggar. För att det ska vara möjligt behöver du bara programmera din dammsugare, så att den lär sig hur ditt hem ser ut, vilket den sköter själv första gången du startar den. En del modeller har en inbyggd kamera som den gör det med, men vanligast är att den använder laser för att läsa av varje rum.

Robotdammsugare kan ofta ta sig över trösklar, men det beror på hur höga dina trösklar är. Idag klarar de flesta modellerna av trösklar som är upp till en centimeter höga. För många är inte heller en tröskel på två centimeter några problem. Är din tröskel högre än så kan det vara svårare, ibland krävs det upprepade försök som också kan leda till att robotdammsugaren fastnar eller inte alls kommer över.

Annons