1. Start
 2. Hem & Hushåll
 3. Köksapparater
 4. Stavmixers

Stavmixers

PriceRunner hjälper dig hitta rätt produkt

Hur mycket kan du tänka dig att betala för en stavmixer?
Filtrera
Specifikationer
Mått

500+ produkter

Stavmixers Braun MultiQuick 5 Vario MQ 5235
Populär

Braun MultiQuick 5 Vario MQ 5235

Stavmixer, 1.25 L, 1000W, Svart, Vit, 20 Antal hastigheter, Justerbar hastighet, Diskmaskinssäkert tillbehör, Avtagbar fot, Fot i rostfritt stål, Pulsfunktion, inkl. Bägare, Hackare, Visp

601 kr

4,7

Tretti
MyTrendyPhone
i 20 butiker

Tre tips när du ska köpa stavmixer

En stavmixer måste inte användas med våta ingredienser. Det finns olika typer av extrautrustning som gör det möjligt att använda din stavmixer också till annat.

 • Krossa is: Inte alla stavmixers har kapacitet att krossa is och frysta bär, vilket är en nödvändighet om du vill kunna göra goda smoothies, eller krossa is till en svalkande dryck på sommaren. Här finns recept på olika smoothies att inspireras av.

 • Minihackare: Hackar du ofta nötter till bakning och matlagning är en minihackare ett praktiskt tillbehör. Den kan även användas till att göra egen fiskfärs, eller om du gör egen havremjöl. Micihackaren är ett praktiskt tillbehör som gör jobbet på nolltid.

 • Visp: Vill du platsoptimera i köket? Då är vispen ett perfekt alternativ för dig, eftersom du får två maskiner i en.

Det finns stavmixrar i många olika prisklasser, vilket ofta återspeglar sig i egenskaperna. För att säkerställa att du får rätt stavmixer för dina behov finns ett antal parametrar du kan jämföra.

Det är bland annat skillnad på hur många hastighetssteg en stavmixer har, och om det finns någon turbofunktion. Det är också skillnad på hur länge du kan använda din stavmixer vid varje enskilt tillfälle. Detta har stor betydelse om du ska mixa under längre perioder. Det är också många som jämför respektive maskins effekt. Det är dock inte säkert att höga wattal alltid är lika med hög prestanda.

Användarvänlighet kan betyda många olika saker. Det är till exempel praktiskt om mixerdelarna kan separeras från motorn så att de blir lättare att rengöra – och det är ännu bättre om de tål att stoppas i diskmaskinen.

 • Har du barn? Då är du också tacksam om stavmixern har barnlås och om det finns en skyddskåpa för mixerfoten.

 • Det finns även sladdlösa stavmixrar så du slipper krångla med sladd, och vissa stavmixers är konstruerade med ett knappsystem som gör det lättare att styra maskinen med en hand.

Allt detta är små funktioner som kan vara viktiga i vardagen och ser till att du får hög användarvänlighet.

Annons
 • Bäst i test
 • Rea
 • Guider
 • Om oss