Bli medlem

PriceRunner medlemskap

  • Helt kostnadsfritt
  • Köpgaranti upp till 50 000 kronor
  • Obegränsad prishistorik
  • Prisbevakning på dina favoritprodukter
  • Spara produkter i smarta delbara listor
  • Exklusiva rabattkoder varje vecka

Registrera ett konto gratis

Ett unikt medlemskap

Oavsett om du är en flitig användare av PriceRunner eller inte, kan du verkligen dra nytta av att vara medlem hos oss. Medlemskapet är till för dig som handlar online, och som vill göra det på ett smart, enkelt och tryggt sätt. Ett medlemskap hos PriceRunner är faktiskt även unikt, då vi till ett antal utvalda onlinebutiker erbjuder våra medlemmar köpgaranti när du genomför köp på upp till 50 000 kronor.

Läs mer om PriceRunners köpgaranti >

Obegränsad tillgång till alla funktioner

Förutom köpgaranti får du som medlem på PriceRunner även tillgång till flera användbara funktioner som kan vara till hjälp när du ska handla på nätet. Du har till exempel möjlighet att se en produkts prishistorik, så att du kan veta säkert om du gör en bra deal eller inte. Förutom det kan du även prisbevaka produkter, vilket betyder att du får en notis när produkten har fått det pris som du önskar.

Allt detta och mycket mer får du som medlem tillgång till, både via vår hemsida och i vår app.

Läs mer om hur alla funktioner fungerar >

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.