Hitta rätt produkt

Med över 2,4 miljoner produkter på PriceRunner är vi övertygade om att det finns något för alla. För oss är det viktigt att du alltid får en så bra användarupplevelse som möjligt, och framför allt att du hittar det du söker.

Funktioner till din hjälp

Du vet kanske exakt vilken produkt du letar efter? Då kan du enkelt hitta det bästa priset på marknaden just nu hos oss på Pricerunner. Men för dig som besöker PriceRunner för att hitta och jämföra helt nya produkter, har vi tagit fram ett flertal enkla och användbara funktioner för att du ska hitta den rätta produkten för dig.

Våra funktioner på hemsidan och i appen kan hjälpa dig att hitta de bästa erbjudandena online, oavsett om det är för mer vardagliga inköp eller om du vill nyttja de mängder av rabatter som finns under till exempel Black Friday.

Här går vi igenom hur du söker på hemsidan och sen filtrerar bland produkter, hur du enkelt jämför olika produkters egenskaper och jämför produktversioner.

Sök efter din produkt

Om du besöker PriceRunner för att hitta en specifik produkt, är det det enklast att använda sökfunktionen som du hittar överst på vår startsida. Där kan du söka på kategorier, produkter och specifika modeller, för att enkelt hitta det du är ute efter.

När du skriver in något i sökfältet visas en lista med olika förslag som är relaterade till det du har sökt på. Förslagen kan vara till stor hjälp för att du ska avgränsa din sökning till det som är relevant för dig.

Sök på PriceRunner

Om du till exempel är ute efter en kaffebryggare och söker på detta, får du upp en lista med olika förslag som är relaterade till kaffebryggare. Bland annat visas förslag på våra två olika tester av kaffemaskiner och kaffebryggare, samt att du också kan se utvalda produkter som är relaterade till din sökning. Du kan då välja att antingen klicka på något av de sökförslagen som visas, eller så väljer du att klicka på ”Sök” direkt, och då visas det som är relevant för din sökning samlat på en sida istället.

Sökförslag på PriceRunner

Filtrera & sortera

Det ska vara enkelt att hitta produkter med de egenskaperna du är ute efter - oavsett om du letar efter en ny kaffebryggare, säng, ytterjacka eller mobiltelefon.

Därför har vi gjort det möjligt att filtrera och sortera produkter inom samma kategori efter produkternas olika egenskaper. Du kan filtrera allt från önskat maxpris, märke eller storlek till mer detaljerade egenskaper som material eller färg. Det gör att endast de produkter som är relevanta för dig visas och därmed är det enkelt för dig att hitta den perfekta produkten. Smidigt va?

Filtrera och sortera på PriceRunner

Jämför produkter

Om du efter att ha filtrerat och sorterat efter relevanta produkter fortfarande har svårt att ta ett beslut, så har vi lösningen! Genom att använda funktionen “Jämför produkter” kan du enkelt jämföra olika produkters egenskaper med varandra och få en tydlig överblick av vilken produkt som uppfyller dina behov bäst.

 1. Klicka på “Jämför produkter”.

  Jämför produkter på PriceRunner  

 2. Kryssa i de produkter du vill jämföra och klicka därefter på “Jämför produkter”.

  Välja vilka produkter att jämföra  

 3. Du får nu en tydlig översikt och kan enkelt jämföra produkternas egenskaper.

  Visa jämförda produkter på PriceRunner  

Visa som tabell

För dig som söker en tydlig översikt av samtliga produkter inom en kategori finns funktionen “Visa som tabell”. Den gör att alla produkter istället visas i ett tabellformat vilket gör det möjligt att snabbt och enkelt jämföra fler produkter mot varandra.

 1. Klicka på “Visa som tabell”.

  Avancerad filtrering på PriceRunner  

 2. Ange filter på de egenskaper som du vill jämföra. Tabellen med alla produkter uppdateras automatiskt.

  Avancerad filtrering - välj filter  

 3. Med hjälp av kolumnrubrikerna kan du även sortera produkterna efter dina valda filter.

  visa som tabell kolumn sortering

Du kan till exempel välja att visa de billigaste modellerna först, eller sortera efter produkternas olika tillverkare.

Jämför produktversioner

Det finns många produkter som kommer i flera versioner, och det kan vara bra att kunna se prisskillnaden mellan dessa. Till exempel kan en telefon som tillverkas i olika färger ha olika priser, eller så kan prisskillnaden mellan en telefon med 64GB och 128GB lagring vara mycket mindre än vad du tror.

Jämför produktversioner på PriceRunner

Hos oss på PriceRunner ser du direkt vilka priser som gäller för alla versioner av en produkt, så att du snabbt och enkelt kan göra den bästa dealen!

   
Tillbaka till toppen

 • Bäst i test
 • Rea
 • Guider
 • Om oss