1. Start
  2. Hem & Hushåll
  3. Hem
  4. Övervakningskameror

Övervakningskameror

Övervakningskameror
Övervakningskameror
Filtrera
  • Övervakningskameror
  • Övervakningskameror
  • Tillbehör till övervakningskameror

1000+ produkter

Övervakningskameror Google Nest Cam
Bäst i test

Google Nest Cam

1920x1080 (Full HD), Cube, Wi-Fi, IR-belysning, Utomhusbruk, Rörelsedetektor

1 999 kr

Otroligt prisvärd och funktionsrik med fruktansvärt rörig app

Övervakningskameror TP-Link Tapo C310
4,0/5

TP-Link Tapo C310

2560x1440 (QHD/2K), Bullet, Ethernet, Wi-Fi, Rörelsedetektor, IR-belysning, Utomhusbruk

399 kr

4,7

ÖVERVAKNINGSKAMERA

Vanliga frågor

Du kan hitta all information du behöver och ställa frågor på IMY:s webbplats (Integritetsskyddsmyndigheten), som är den myndighet som hanterar de juridiska aspekterna. Vi rekommenderar att potentiella köpare går och läser IMY:s riktlinjer om kraven, ansvaret och lagarna kring övervakningskameror i hemmet.

Via internet. Det finns både trådbundna kameror och kameror som drivs via Wi-Fi. Ibland levereras kamerorna med en reservlösning, som ett SIM-kort som kommunicerar via mobilnätet om Wi-Fi-anslutningen skulle gå ner. De flesta moderna övervakningskamerorna strömmar bild eller video från ett inspelningsområde till en smartphone-app. Vissa kameror kan också strömma ljud och andra är utrustade med en högtalare och erbjuder tvåvägskommunikation.

Hur inspelningarna sparas varierar från modell till modell, men kameror som lagrar datan på ett minneskort och kameror som är kopplade till molntjänster är de vanligaste. En av fördelarna med molnlagring är att innehållet är säkert även om kameran skadas. En av nackdelarna är att molntjänster vanligtvis är ganska dyra. En annan nackdel är att avbrott i internetanslutningen kan påverka kamerans förmåga att ladda upp material till servern. Vissa övervakningskameror kan lagra innehållet på externa hårddiskar eller NAS (Network-Attached Storage, en enhet ansluten till ditt lokala nätverk).

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss