Grovdammsugare

Nilfisk
Filtrera
Specifikationer
Prestanda
Strömförsörjning
Mått

500+ produkter

Grovdammsugare Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU
Bäst i test

Nilfisk Multi II 30 T Inox VSC EU

Grovdammsugare, 87 dB

1 832 kr

Smidig och lättanvända med bra prestanda

Grovdammsugare Kärcher SE 4002

Kärcher SE 4002

Grovdammsugare

2 778 kr

4,2

Tre saker du ska tänka på innan du köper en grovdammsugare

Precis som när du dammsuger vanligt där hemma så underlättar det enormt om din dammsugare inte utgör ett hinder för dig att komma åt och städa. Leta därför efter dammsugare med långa och följsamma slangar och elsladdar. Kolla också efter en smidig behållare där filtret inte sitter dumt till vid våtdammsugning. Bra hjul och en stabil konstruktion underlättar också.

En grovdammsugare kan göra fler typer av städning än man tror vilket man åstadkommer genom olika tillbehör, till exempel:

  • Platt munstycke - detta gör att du kan dammsuga i skrymslen och vrår.
  • Brett och fuktat munstycke – ett bredare munstycke som gör att du kan städa upp tuffare ställen eftersom munstycket även “moppar” ytan. Kan även användas till rengöring av mattor.
  • Blåsmunstycke – detta munstycke är anpassat till grovdammsugare med blåsfunktion. Med detta kan du till exempel blåsa av dammiga ytor eller blåsa ut löv och skräp från garaget.

Ett viktigt moment i städningen utgörs av att tömma och rengöra själva dammsugaren. Titta därför gärna extra på hur genomtänkt tömningen är och vilka filter som dammsugaren använder. Om du ska suga mycket vatten så kolla även hur dammsugaren hanterar detta. Vissa varianter har till exempel smarta lösningar med proppar man kan dra ut, eller till och med koppla slangar till, för enkel tömning av vätska.

Vill du veta vilken modell som är bäst? Hos Bäst i test hittar du ett test av grovdammsugare.

Annons

NYHET: Testa PriceRunner Classic - Samma moderna priser, i en nygammal tappning!