Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Mars

Publicerad 8 mars 2018

Sveriges bästa sök- & jämförelsetjänst 2018

topp 100

PriceRunner har blivit utsedd till Sveriges bästa sök- & jämförelsetjänst 2018, en utmärkelse som presenteras av IDG.se som utser Sveriges 100 bästa på internet. Tävlande inom kategorin Jämför & sök var Blocket Jobb, Hemnet, Hitta och Prisjakt.

"Pricerunner har senaste året lyft både gränssnitt och teknik till nya höjder. Oavsett vad du vill prisjämföra hjälper dig Pricerunner vidare i realtid med blixtsnabba sökförslag och priser innan du ens skrivit färdigt sökordet."

Vi är oerhört glada och stolta över denna utmärkelse!

PriceRunner har under en kort tid genomgått en stor förvandling inifrån och ut. Helhjärtat har vi satsat på att utveckla en snabb och intuitiv tjänst som är lätt att använda oavsett plattform. Vi har tagit fram en helt ny design och använder den senaste teknologin i all utveckling. Vi har också arbetat hårt för att vara den produktjämförelsetjänst som listar flest produkter och butiker.

Tjänsten används av miljontals användare varje månad och vårt främsta fokus är att se till att användarupplevelsen är den bästa möjliga. Antalet användare växer hela tiden och likaså gör sajtens utveckling!

Kontaktperson

Daniel Antell, Head of Product

Inte medlem? Börja här