1. Start
  2. Black Friday 2023

ÅRETS STÖRSTA REA

Black Friday 2023

Black Friday börjar vid midnatt på fredagen den 24 november 2023 och pågår i 24 timmar. Som alltid hittar du butikernas erbjudanden och rea hos oss — timme för timme. Syna bluffarna genom att jämföra och övervaka priser. Vi lär dig knepen till de bästa köpen.

Butiker med Black Friday-erbjudanden

Hundratals svenska butiker (och även producenter) ser fram emot att fira dagen tillsammans med dig. Det gör vi självklart också här på PriceRunner genom hela Black Week. Följ översikten här, som är din genväg till butikernas rea och erbjudanden så att du kan spara pengar.

Vill du som butik synas här? Lista din butik eller se De bästa erbjudandena just nu!

FAQ – Vanliga frågor om Black Friday

Black Friday är årets största readag i Sverige, med mängder av rabatter och erbjudanden. Dagen är från början ett amerikanskt koncept med anor från 60-talet. De senaste åren har denna shoppingdag spridit sig över hela världen, och numera sparkar Black Friday igång julhandeln.

Black Friday 2023 infaller fredagen den 24 november i Sverige. Det är den dag då butiker och e-handelsföretag erbjuder stora rabatter och erbjudanden. Det är ett bra tillfälle att fynda, till exempel genom att köpa julklappar till låga priser.

Ja, Black Friday är vanligtvis den billigaste dagen under Black Week. Butikerna erbjuder stora rabatter och erbjudanden hela veckan, men under Black Friday är de vanligtvis mer generösa, så det är ett bra tillfälle att handla till lägre priser.

Black Week 2023 börjar måndagen den 20 november och avslutas den 27 november med försäljningsdagen Cyber Monday. Det är en vecka med stora rabatter och erbjudanden på produkter och tjänster.

  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss