Tester & guider

Hur hittar man rätt bland 2,6 miljoner produkter? Du kan vara lugn, vi hjälper dig! Våra egna experter har till uppgift att genomföra och skriva mängder av produkttester och guider. De hjälper till att avgränsa urvalet, så att det blir enklare att hitta den ultimata produkten för just dig.

Ta hjälp av experterna

För oss är det också viktigt att du som konsument väljer rätt produkt från början. Förutom att det såklart är bra för din plånbok att du slipper köpa flera olika modeller, är det också viktigt ur ett hållbarhetsperspektiv. En bra och kvalitativ produkt kan vara med dig i många år framöver, alltså en riktig win-win!

Här berättar vi mer om hur våra tester och guider genomförs av våra grymma produktexperter.

PriceRunners tester

Våra tester är helt oberoende och transparenta, och genomförs av PriceRunners egna produktexperter. Alla utvalda produkter testas precis på samma sätt som de är tänkta att användas i verkligheten. Detta innebär att vi inte gör några snabba labbtester - om en produkt behöver testas i ett år för att ett tydligt resultat ska visas, ja då testar vi den i ett helt år! Det gör att testresultaten liknar hur du som konsument kommer uppleva produkterna. Bra va?

Du kanske undrar hur våra experter väljer bland alla 2,6 miljoner produkter? Jo, vi testar produkter som vi vet att folk är intresserade av att köpa, alltså det som är populärt just nu. Dock handlar det inte uteslutligen om det, utan vi är också måna om att bara testa produkter som vi vet har bra grundkvalitet. Våra tester ska smalna av utbudet åt dig, så att du sen kan välja det som är bäst för just dina behov. Även om vi utser en testvinnare i alla våra tester, betyder det självklart inte att vinnaren är bäst för alla. Du kan se det som en kvalitetsstämpel, men i slutändan är det du som väljer vilken produkt som passar dig allra bäst.

Så hittar du tester på PriceRunner:

 1. Klicka på “Bäst i test” i menyn på startsidan.

  Hitta tester på PriceRunner  

 2. Välj önskad kategori.

  Välj testkategori

 3. Hittat ett intressant test? Klicka på testets bild för att läsa testet!

PriceRunners guider

Är du på köpjakt, men vet inte riktigt vad det är du är ute efter? Eller behöver du bara lite inspiration? Då är våra guider perfekta för dig! Vi brukar säga att våra tester är till för dig som är redo att ta ett köpbeslut, medan våra guider passar dig som vill få inspiration och tips. De är fulla av inspiration och information om våra produkter, men du kan också få mängder av smarta vardagstips och lifehacks. Guiderna kan handla om allt från snygga och billiga träningskläder, till hur du kokar kaffe på bästa sätt. Våra guider kan vara bra hjälp för att du ska klura ut vad du faktiskt behöver. Så, nästa gång du är köpsugen eller bara behöver lite information, börja med att läsa en guide!

Så hittar du guider på PriceRunner:

 1. Klicka på “Guider” på startsidan.

  Hitta guider på PriceRunner  

 2. Välj önskad kategori.

  guider valj kategori

 3. Hittat rätt guide? Klicka på guidens bild för att läsa guiden!

   
Tillbaka till toppen

 • Bäst i test
 • Rea
 • Guider
 • Om oss