Jämför priser

Vi på PriceRunner tycker att det är viktigt att du alltid får det bästa priset, och framför allt att du blir nöjd med dina köp. Därför har vi utvecklat ett flertal användbara funktioner för att hjälpa dig på traven. We got your back! Så att du kan vara säker på att både den produkt du väljer och den butik du handlar ifrån motsvarar dina förväntningar.

Hitta det bästa priset

Intresserad av hur du hittar det bästa priset med PriceRunner? Här får du veta mer om hur du hittar information om leverans-, frakt- och betalningsalternativ, hittar omdömen och tester, och kollar upp prishistorik och butiksinformation.

Filter för leverans-, frakt- & betalningsalternativ

Förutom att priset kan variera mellan olika onlinebutiker, är det också vanligt att butikernas leveranssätt, fraktkostnad och betalningsalternativ skiljer sig åt. Därför har vi gjort det möjligt att filtrera onlinebutikerna efter dessa faktorer, som kan vara avgörande för dig när du genomför ditt köp.

 1. Klicka på “Filter”.

  Jämför priser på PriceRunner  

 2. Klicka i boxarna på de filter du vill ställa in. Produkterna uppdateras automatiskt nedanför.

  Expandera filter för leveransalternativ  

 3. Jämför mellan de olika alternativen för att se vilken butik som passar dina önskemål bäst!

Omdömen & tester

När det är dags att ta ett köpbeslut är det alltid bra att veta hur andra har upplevt produkten och om de rekommenderar den. Via funktionen “Omdömen” kan våra medlemmar lämna omdömen, ställa frågor och dela med sig av sina erfarenheter gällande en produkt. Genom att läsa recensioner kan du snabbt få hjälp med att ta ett köpbeslut.

Förutom att läsa omdömen från andra användare kan även våra egna experttester vara till stor hjälp när du ska ta ett köpbeslut. Våra experter på PriceRunner genomför helt oberoende tester inom en mängd olika produktkategorier. Allt testas i verkligheten, precis på samma sätt som produkterna är tänkta att användas på riktigt. Detta ger transparenta och verklighetsbaserade resultat av produkternas egenskaper och kvaliteter.

 1. Klicka på “Omdömen och tester”.

  Läs omdömen och tester  

 2. Du får en snabb översikt av vad testet av produkten har visat.

  Test av produkt  

 3. Scrolla ner för att kunna läsa och lämna omdömen av produkten.

  Läs produktomdöme  

 4. Under omdömen hittar du “Frågor och svar”. Här kan du ställa frågor om produkten och även svara på andra medlemmars frågor.

Prishistorik

För att du ska vara helt säker på att ditt köp är en bra deal har du möjlighet att se prishistorik för produkten. Då kan du enkelt se produktens prisutveckling och därmed snabbt avgöra om det faktiskt är en bra deal eller inte.

 1. Klicka på “Statistik”.

  Produktstatistik  

 2. Välj om du vill visa prisstatistik för senaste månaden eller om du vill jämföra den under längre tid.

  Prishistorik  

 3. Genom att klicka på “Välj butik” kan du se prisutvecklingen för en specifik butik.    

 4. Om du vill få ett meddelande när priset på produkten har gått ner, klicka på “Bevaka pris”.

  Prisbevaka produkt på PriceRunner

Butiksinformation

Leveranstider, betalningsalternativ och villkor skiljer sig ofta mellan olika butiker. Detta kan vara bra för dig att ha koll på innan du bestämmer dig för att köpa en produkt. Som tur är gör vi det enkelt för dig att få en snabb översikt av vad varje butik erbjuder. För att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av både produkt och butik.

 1. Klicka på pilen till vänster om butikens namn.

  Butiksinformation  

 2. Få information om butikens omdöme, betalningsalternativ och leveranssätt.

  Detaljerad butiksinformation

Nedanför butiksinformation kan du även se om produkten finns i andra versioner. Det kan exempelvis vara att ett par hörlurar finns tillgänglig i andra färger. Du kan då få en snabb överblick av detta och kan jämföra produkterna och priserna, för att kunna ta ett bra köpbeslut.

   
Tillbaka till toppen

 • Bäst i test
 • Rea
 • Guider
 • Om oss