45 cm Diskmaskiner

Underbyggd
Filtrera
Specifikationer
Funktioner
Miljö & Hållbarhet
Strömförsörjning
Elkonsumtion
Vattenförbrukning
Mått

200+ produkter

45 cm Diskmaskiner Scandomestic SFO 101 W Vit

Scandomestic SFO 101 W Vit

Bänkdiskmaskin, 45 cm Liten, 58 dB

3 499 kr

4,2

DISKMASKIN

Vanliga frågor

De flesta diskmaskiner fungerar på ungefär samma sätt, och de största skillnaderna mellan olika modeller rör primärt design eller estetik. Vatten tas in i botten av diskmaskinen via inloppsslangen. Därefter värms vattnet upp av ett element i diskmaskinen som sitter under spolarmarna. Vattentrycket får till slut spararna att snurra, vilket sprider vattnet i maskinen. Det smutsiga vattnet pumpas ut och nytt fräscht vatten kommer in.

En normal diskmaskin utan några extremt avancerade funktioner kan hålla i upp till 15 år, men det hör inte till ovanligheterna att den måste bytas ut efter tio år. De flesta fel som uppstår går dock att åtgärda. Det är till exempel vanligt att maskinen inte fylls med vatten, vilket kan bero på många olika saker. Förutom stopp i slangen så kan det vara en säkring som slagit till på grund av en läcka eller att vattenförsörjningen stängts av med vredet vid blandaren i köket.

Det är en diskmaskin som saknar både topp och lucka och ibland även väggpaneler. De här diskmaskinerna är tänkta att byggas in i befintlig köksinredning och förses med en diskret lucka i samma material och färg som resten av inredningen i köket. Många föredrar en integrerad diskmaskin av rent estetiska skäl. Funktionellt föreligger däremot ingen skillnad.

Annons