1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Jonsered CS2258

Jonsered CS2258

En stark motorsåg som drivs på bensin gör att du slipper krångla med sladdar när du ska såga. Det är en normaltung motorsåg med en vikt på 6 kg. Den kommer med en ljudnivå på 118dbLäs mer

Jämför pris från 6 500 kr till 8 695 kr
·

Placering 78 i Motorsågar

NP Nilsson

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Jonsered CS2258 är 6 500 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Detta är en kraftfull motorsåg från Jonsered med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och 50 cm svärdlängd passande för tjockare grenar och stammar.

  • Bensindriven motor
  • Effekt på 3100W
  • Cylindervolym på 59,8 cm³
  • 50 cm svärdsklinga
  • Bränsletank på 0.7 liter

Om du funderar på att skaffa en motorsåg kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Träslag samt tjocklek påverkar hur pass kraftfull motorsåg du bör ha. Med en effekt på hela 3100W är detta en av de mer kraftfulla motorsågarna på marknaden.

Vikten på motorsågar varierar stort och påverkar hur länge du orkar såga. Titta gärna efter en vikt som passar dig. Vikten för den här modellen ligger på 5,6 kg vilket är en normal vikt för en motorsåg.

Som du märker så finns det mycket bra att säga om CS2258. I kategorin motorsågar så är det här i dagsläget en av de allra mest populära produkterna på PriceRunner och just nu kostar CS2258 6500 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Jonsered Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.