CC-creams

Filtrera
Specifikationer
Hållbarhetsinformation

200+ produkter

CC-creams Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Cream SPF20 Fair
5,0/5

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting Cream SPF20 Fair

CC-cream, Återfuktande, SPF

118 kr

5,0

CC-CREAM

Vanliga frågor

Det är en tonad fuktkräm som fungerar på samma sätt som en foundation, fast med mindre täckning. “CC” i CC-cream står för “colour correcting”, den fokuserar alltså på att jämna ut missfärgade områden, mörka och röda fläckar. Många använder CC-cream som ett alternativ till foundation, eftersom den är lättare och inte täpper till porerna lika mycket.

CC-cream kan användas ensam eller kombineras med concealer för att täcka extra framträdande fläckar.

  1. Börja med att tvätta ansiktet och applicera eventuell extra fuktkräm, serum eller solskydd. Primer är inte nödvändigt, det kan snarare förhindra att huden återfuktas.
  2. Använd dina rena fingrar, en foundationsborste eller en sminksvamp för att applicera krämen jämnt i ditt ansikte. Var extra uppmärksam på områden du vill dölja eller korrigera, som fläckar i din t-zon eller mörka ringar under ögonen.
  3. Du kan alltid komplettera din CC-cream med andra produkter som puder, foundation eller highlighter, men det går lika bra utan.

BB står för “blemish balm” eller “beauty balm” och påminner väldigt mycket om CC-creams. Den största skillnaden är att BB-creams ger lite mindre täckning, och att CC-creams är mer inriktade på att korrigera missfärgningar i ditt ansikte.

Läs gärna vår guide om CC- och BB-creams.

Annons

Gillar du vår nya look?

Läs mer om alla nyheter och ge din feedback

här.