Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Philips TAPH805

Philips TAPH805

Trevliga over-Ear-hörlurar från Philips. Utrustad med brusreducering som blockerar alla oönskade ljud omkring dig.

Från 1 079 kr till 2 579 kr
·

Placering 11 i kategorin Hörlurar & Gaming Headsets

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

4.5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,2(174 omdömen)
 • 5

  41%

 • 4

  47%

 • 3

  6%

 • 2

  6%

 • 1

  0%

Bra brusreducering

Fin design och sitter bra på huvudet. Om jag skulle rekommendera dem beror på vad de kommer att användas till. Ljudet är bra, och jag har inte upplevt bättre brusreducering i andra headset. Operationen är dock inte särskilt användarvänlig och jag kommer att använda kran-/glidfunktioner på sidan av örat av misstag. Telefonfunktionen är inte heller bäst, eftersom mottagaren har svårt att höra vad man säger. Med det sagt är det ett bra headset för priset, där du får mer valuta för pengarna än hos JBL.

Några svagheter

I samarbete med Buzzador har jag testat dessa hörlurar i en månad. Jag är mycket positivt överraskad av brusreduceringsfunktionen, som stänger ut en stor del av de omgivande ljuden. Det finns många smarta funktioner via knappar och tryck på höger hörlurar. Det är smart och fungerar bra. Ljudet är riktigt bra och tydligt. De har en snygg och snygg design för att undvika att gå runt ser ut som något från framtiden. Passformen är stor, och öronen pressas inte på något sätt, eftersom de är tillräckligt stora för att rymma öronen under hörlurarna själva. Men jag har upplevt några svagheter i dessa hörlurar: de är mycket stora och buktar mycket i sidorna. Det är en smakfråga, och kanske är det mitt huvud som är litet, men när du bär dem känns de stora. Omkopplaren för att slå på/av, spela/pausa och växla spår fungerar utan problem, men det känns ganska plastliknande och av låg kvalitet. Touch-funktioner fungerar också bra, men det är synd att det inte finns någon form av låsfunktion. Det hjälper mig att röra rätt hörlurar otaliga gånger, och brusreducering (AMC) är avstängd, som en röst säger. Därefter måste du röra igen för att slå på omgivande ljud för att kunna röra igen för att slå på AMC igen. En irriterande och långsam omväg. Dessutom verkar omgivande ljud som en helt onödig funktion, eftersom musiken blir så låg att det för mig har fungerat bättre att röra en gång, så AMC är avstängd och därefter pausa musiken. Jag upplever också viss fördröjning via Bluetooth när jag till exempel tittar på en video på min telefon. Ljudet är så att säga ur synk med bilden. Synd. Jag upplever detta som ett mycket mindre problem med mina AirPods. Lyckligtvis följs en kabel av det sätt som löser problemet. Adaptern för flygplan är också ett bra tillägg! Batteritiden är stor och de är snabba att ladda. Men att inte behöva oroa sig för om det finns makt eller om de snart kommer att ta slut. Det har aldrig varit ett problem. Jag tror att hörlurarna är på den dyrare änden. Om priset var motiverat saknar jag funktioner som låsning, automatisk paus när hörlurarna tas bort, stänger av den omgivande ljudfunktionen, växlar endast mellan AMC på/av och basinställningar, som inte är mest insisterande.

Bra för priset

Jag tror att de definitivt är värda pengarna. Ljudet är bra och mega plus med brusreducering. Men jag tycker att de är lite för stora i passformen. De sitter perfekt på min flickvän, men för mig som kvinna där var de tvungna att vara lite mindre - och tyvärr kan du inte justera det.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Philips TAPH805 är 1 079 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 6 jämförda butiker.