Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Google Home

Google Home

En aktiv högtalare ger dig en enkel installation och precis det får du i denna streaminghögtalare. Med wi-fi får du enkel tillgång till trådlösa nätverk.

Från 699 kr till 2 104 kr
·

Placering 16 i kategorin Streaming högtalare

Pris exkl. frakt
Elgruvan erbjuder hemleverans
Komplett erbjuder hemleverans
Fyndbörsen erbjuder hemleverans

myWorld Marketplace

fr.1 077 kr
Webhallen SE erbjuder hemleverans

Kungs TV

fr.1 248 kr

GoPOP

fr.1 319 kr

Mathem

fr.1 499 kr

Lindgrens Radio TV AB

fr.1 590 kr

Kallbergs

fr.1 690 kr

Ljudcenter

fr.1 690 kr

Edgrens

fr.1 690 kr

WR TV & Telecom

fr.1 690 kr

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

3.5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,5(2376 omdömen)
 • 5
  67%
 • 4
  24%
 • 3
  5%
 • 2
  2%
 • 1
  2%
Nivå 2
3 månader sedan
5,0

en smart högtalare som är snygg

Högtalaren fungerar förvånansvärt bra för att vara så liten, den är även väldigt snygg och diskret och fungerar troligtvis in i dom flesta hemmen. Använder Google Home dagligen till att exempelvis spela musik, fråga om väder, spela upp nyheter, spela upp program på tvn, pausa tvn osv. Priset är även överkomligt med tanke på hur mycket andra högtalare kostar som inte ens är smarta. Ett tips är att ställa in den till att förstå både engelska och svenska eftersom den svenska versionen är klart mycket mer begränsad än den engelska.

Nivå 2
4 månader sedan (ändrad)*
4,0

Inte bara smart - den är snygg också!

Den får oss att skratta och den ger oss härliga svar ibland, men mest är den oumbärlig i köket, där den står, när vi vill lyssna på nyheter, musik eller när barnen har frågestund! Nästa inköp blir kanske Google Mini, som man kan ha som ”snabbtelefon” lite överallt i huset, då jag dels hör dåligt, men också för att kommunicera utan att skrika efter varandra mellan rummen! 🤩 Det enda negativa jag kan komma på är att den ibland missuppfattar flera gånger i rad och man kan bli lite irriterad när den säger ”okej! Spelar upp albumet 60” när jag vill att den spelar min spellista Cissi. Men jag tror samtidigt att den inte kan hjälpa att jag talar otydligt på grund av läpp-, käk- och gomspalt....😂

Nivå 3
ett år sedan
3,0

Hade förväntat mig mer

Måste ärligt säga att det enda jag använder google home till är att sätt timer när jag lagar mat. Dock rätt skönt att kunna göra det!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Google Home är 699 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 31 jämförda butiker.

Vad kan Home hjälpa dig med. Denna röststyrda högtalare svarar på frågor och spelar musik. Rösten är kanske den ultimata fjärrkontrollen. Inga batterier som behövs laddas. Bara koppla in strömsladden och högtalaren är redo. .

 • Streaminghögtalare
 • Röststyrd
 • Finns i färgen vit
 • App-styrd
 • Aktiv högtalare
 • Kan anslutas via Wi-fi

Home är en bärbar och röststyrd streaming-högtalare. Bara fråga efter väderlek eller be högtalaren spela upp din favoritmusik. Fler och fler tillverkare inom hemelektronik börjar använda sig av röststyrning i sina produkter. Detta är en enklare typ av streaming-högtalare. Koppla bara en källa för musik eller podcasts och lyssna. Högtalaren säljs i en vit färg.

Sammantaget är Home en högtalare med bra egenskaper. Just nu kostar Home 699 kr här på PriceRunner. Den har ett bra snittbetyg på 4.53 av 5, och dess egenskaper gör den till ett bra köp.