Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Bosch WAT28641

Bosch WAT28641

Högsta möjliga energiklassning ger låg energiförbrukning. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum. Den är inte mer högljudd än de flesta andra maskiner.

Pris 6 705 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(5 omdömen)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch WAT28641 är 6 705 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Ljudnivån på den här modellen under centrifugering är inte mer än 74 decibel, så den får betraktas som tystlåten.

 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Fullstor med standardbredd på 60 cm
 • Ljudnivå på 74 dB vid centrifugering
 • Frontmatad
 • Fördröjd start

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Om miljön är viktig för dig ska du ha i åtanke att den här maskinen har fått den höga energiklassningen A+++.

Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm. Om du av någon anledning skulle vilja att tvättprogrammet startar lite senare så har maskinen en inbyggd fördröjningsfunktion.

Som du förstår så är WAT28641 en produkt med många praktiska egenskaper. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 6705 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.