Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

ROLSER Väskor

300+ produkter
Sortera efter popularitet
Rolser RSG Logic Dramatenvagn med extra stora hjul

Rolser RSG Logic Dramatenvagn med extra ...

Rolser RSG Logic Dramatenvagn med extra stora hjul. Finns i flera snygga färger. Smart dramatenvagn från Rolser med extra stora hjul. Rolser RSG Logic är utrustad med samma väska som våra övriga Rolser Logic modeller. Det som skiljer Rolser RSG Logic från de andra, är de extra stora hjulen med en diameter på hela 24 cm. Det innebär att den är väldigt behaglig att gå med om underlaget är mycket ojämnt eller om man ska ut i terrängen med den. Rolser RSG Logic är tillverkad i den vanliga höga kvalitet från spanska Rolser och levereras i hela 9 olika snygga färger, vilket ger dig möjlighet för att hitta den som passar just dig. Bra utrymme och enkel att hantera Rolser RSG Logic dramatenvagn rymmer 43 liter vilket täcker de flestas behov, oavsett om du ska på en daglig inköpstur eller om du packar RSG Logic för en picknick i skogen. Dramatenvagnen är godkänd för 25 kg belastning. Väskan är vattentät och har snörning under klapplocket, som håller locket på plats så att det inte blåser upp. På baksidan av väskan finns en blixtlåsficka för förvaring av tidningen, glasögon, mobiltelefon och nycklar. Dramatenvagnen är som nämnt utrustad med extra stora och kraftiga gummihjul med en diameter på hela 24 cm vilket gör den mycket väl ägnad för användning i naturen på ojämnt underlag. När du ställer ifrån dig den, står den stadigt på stödbenet. Tar lite plats När du inte använder Rolser RSG Logic kan du fälla ihop ramen, så att den tar minimalt med plats. Det är en stor fördel om den ska med i bagageluckan i bilen eller bara städas undan. Som en extra smart detalj så är Rolser RG Logic försedd med en liten krok på ramen, som gör att du kan hänga den på dramatenvagnen när du handlar så att du har händerna fria. Se hela vårt sortiment med superläckra dramatenvagnar från spanska Rolser och PlayMarket här på Senior24.se.

Fri frakt

1 395 kr
Senior24.se
Rolser Shoppingvagn för trappor RD6 Logic

Rolser Shoppingvagn för trappor RD6 Logic

Rolser Shoppingvagn Trappgående RD6 Logic Rolser RD6 Logic Shoppingvagn från spanska Rolser, som med sin smarta 6-hjuliga konstruktion är perfekt för både vanligt bruk samtidigt som den enkelt och obesvärat kör upp och ner för trappsteg, även när väskan är fylld. Rolser RD6 Logic finns i hela 9 olika fräscha färger. Shoppingvagn för användning i trappor Rolser RD6 Logic är med sina unika hjul speciellt tillverkade för användning i trappor. Du drar helt enkelt shoppingvagnen efter dig uppför trappan så ”klättrar” Rolser RD6 Logic själv upp över trappstegen. Det är väldigt praktiskt om du exempelvis bor i en lägenhet utan hiss, så har du här en riktigt bra hjälpreda för att själv kunna klara dina dagliga inköp. I videon nedanför kan du se hur de smarta hjulen fungerar och hur enkelt det är att fälla ihop shoppingvagnen när du inte använder den. Rolser RD6 Logic är också praktisk om du har många trappor och kantsten på din dagliga tur. Massvis med plats Rolser RD6 Logic är en relativt stor shoppingvagn. Väskan rymmer 43 liter och är inredd med en separat ficka på baksidan där du kan förvara dina nycklar, glasögon och mobiltelefon. Väskan är tillverkad i vattentät PVC och har lock och snörning. Trappshoppern är godkänd för belastning upp till 40 kilo men vi rekommenderar 25 kilo som max belastning, vilket är rikligt även för stora inköp. Som de andra Rolser shoppingvagnarna så har också Rolser RD6 en smart krok på ramen som gör att du kan hänga den på shoppingvagnen i butiken, så du har händerna fria. Även om RD6 Logic är stor så väger den bara 3,2 kilo. Tar lite plats Rolser RD6 Logic är utrustad med den hopfällbara Logic ramen i aluminium som innebär att den kan fällas ihop så att den tar lite plats och därmed är enkel att plocka undan när du inte använder den. Se hela vårt sortiment på superläckra shoppingvagnar från spanska Rolser och PlayMarket här på Senior24.se.

Fri frakt

1 495 kr
Senior24.se
Rolser Com8 Shoppingvagn

Rolser Com8 Shoppingvagn

Rolser Com8 Shoppingvagn i innovativ design och material. Finns i tre snygga färger. Är du redo för en shoppingvagn som inte liknar någon av de andra på marknaden? Så har du nu möjlighet för att äga den helt nya Rolser Com8 som inte liknar någon annan shoppingvagn du sett. Rolser Com8 är framtidens shoppingvagn – tillverkad i de nyaste materialen som ger ett fantastiskt läckert intryck. Gott om plats och enkel att hantera Även om Rolser Com8 är en designshoppingvagn, så rymmer den hela 53 liter i den snygga väskan. Den eleganta och robusta konstruktionen gör att den är godkänd för 25 kg belastning. Den vattentäta väskan har två invändiga rum och blixtlåsficka på baksidan. Shoppingvagnen är utrustad med mycket stora och kraftiga gummihjul med en diameter på hela 24 cm. Det är med andra ord ett rent nöje att manövrera Com8. Se den uppiggande presentationsvideon nedanför: Tar mycket, mycket lite plats Rolser Com8 kan fällas ihop så att den nästan inte tar någon plats. Du klickar enkelt av de stora hjulen och så kan shoppingvagnen läggas ner i bagageluckan i bilen eller ställas in garderoben när du inte använder den. Observera att vi levererar alla våra Rolser produkter med Bring till närmsta Bring ombud. Vi kan för tillfället inte erbjuda leverans av Rolser produkter hem till dörren. Du får information från Bring när din Rolser är framme för hämtning. Se hela vårt sortiment med superläckra shoppingvagnar från spanska Rolser, CarLett och PlayMarket här på Senior24.se.

Fri frakt

1 995 kr
Senior24.se
Logga in

Bli medlem gratis