Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Nintendo Switch - Grey - 2019

Nintendo Switch - Grey - 2019

Denna spelkonsol, som du lika gärna kan ha med på tåget som koppla till TV:n, har en större touchskärm på 6.2 tum. Den väger 300 gram och spelet "No" medföljer.

Från 3 549 kr till 5 429 kr
·

Placering 5 i kategorin Spelkonsoler

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset går ned.

Tipser

fr.3 989 kr

Dxtech

fr.5 176 kr

Elektronikhuset Ljud & Data

fr.5 429 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(6146 omdömen)
 • 5

  80%

 • 4

  13%

 • 3

  3%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Fantastisk

Nintendo Switch är ett stort steg framåt för nintendo, en del nyare/fräschare spel dessutom. Hoppas på att de kommer fortsätta vara delaktiga i lanseringar på nya spel :) kontrollen däremot är ingen höjdare för större händer. Däremot köper man PRO-kontrollern så kommer man inte ångra sig, den får 10/10!

Fantastiskt på språng

Jag har haft min Switch sedan den kom ut tillbaka 2017. Jag har varit super förtjust i den, speciellt på bussen eller tåget. Men jag är inte en fläkt av kontrollerna när de inte är monterade på skärmen. Om man ska spela på ens V, man bör spendera pengar på en pro conroller. Den här är tyvärr relativt tjur. Maskinen har bra spelgalleri som mer än kompensera för den dåliga kvaliteten på kontrollerna.

E-postanvändare
2 månader sedan

Utmärkt

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Nintendo Switch - Grey - 2019 är 3 549 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 24 jämförda butiker.