Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Nintendo Switch - Red/Blue - 2017

Nintendo Switch - Red/Blue - 2017

En spelkonsol som är både portabel och kan kopplas till TV:n. Den har stöd för fyra trådlösa handkontroller. Du kan spela en stund med en batteritid på 6.5 timmar. Du får också med spelet "No".

Från 3 176 kr till 3 257 kr
·

Placering 12 i kategorin Spelkonsoler

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,7(6163 omdömen)
 • 5

  80%

 • 4

  13%

 • 3

  3%

 • 2

  2%

 • 1

  3%

Utmärkt

Familjen älskar den! Nintendo switch är så Wiiu borde ha varit. Portabel och praktiskt! Förutom Nintendos egna titlar finns det massa indie titlar, som man har missat att spela på pc. Helt perfekt att spela på bussen/tunnelbanan/tåget till och från jobbet! Så praktiskt att dela med sig ena kontrollen och spela två!

Kul!

Jätte bra konsol att använda till sällskaps spel som är lite mer barnvänliga. Även kul för dem som gillar klassiska spel som zelda och mario mm.

Utmärkt

Riktigt kul att Nintendo gjort en hybridkonsol för att spela hemma på tv:n men även att man kan ta med den som handhållen konsol! Och det finns så många spel till denna också!

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Nintendo Switch - Red/Blue - 2017 är 3 176 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.