Smeg FAB32RAZN1 Blå

Smeg FAB32RAZN1 Blå

En fristående kylfrys med kylen ovanpå frysen. Kylskåpet har en bra volym på 229 liter och inbyggd belysning i kylen är praktiskt.

Pris 16 890 kr
·

Placering 699 i Kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Smeg FAB32RAZN1 Blå är 16 890 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Smeg. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Med en kapacitet i kylen på 229 liter är den lämplig för hushåll med två till tre personer. Modellen bjuder på mycket goda miljö- och ekonomivänliga egenskaper då den är energiklassad A++.

  • Förvaringsvolym i kylen på 229 liter
  • 60 cm bred
  • Kylen är över frysen
  • Energiklass A++
  • Kylfrys från Smeg

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 18 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Frysen har en volym på 92 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Måtten på den här kylfrysen är 193 cm på höjden, 60 cm på bredden och 54 cm djup. Så innan du öppnar upp plånboken och bestämmer dig för vilken kylfrys du vill ha bör du mäta upp ditt kök både en och två gånger för att vara helt säker på att den får plats.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Smeg FAB32RAZN1. Du kan prisjämföra den här produkten här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 16890 kr. Den har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess praktiska egenskaper gör den till en premiumprodukt.

Jämför alla Smeg Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.