Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L7FEE68S

AEG L7FEE68S

Energiklassningen på den här maskinen är högsta möjliga. Kapaciteten duger gott för ett mindre hushåll och maskinen behöver inte byggas in i badrumsinredningen.

Pris 6 434 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(1 omdöme)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L7FEE68S är 6 434 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Eftersom tvättmaskinen används flera gånger i veckan är en fungerande maskin nödvändig i hushållet. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Frontmatad
 • Kapacitet på 8.0 kg
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Möjlighet att fördröja starten
 • Fristående design

Den här modellen är väldigt energieffektiv och har högsta möjliga energiklassning A+++, så den spar på både miljön och din plånbok. Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten.

Maskinen är 60 cm bred, vilket är standardbredden för normalstora maskiner och lämpligast i normalstora badrum. Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med L7FEE68S. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för närvarande är det lägsta priset 6434 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.