1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Einhell GC-PC 2040 I
Einhell Logotyp

Einhell GC-PC 2040 I

Motorsågen körs av bensin och fäller större träd på ett smidigt sätt. Vikten är på 7 kg vilket är normalt för motorsågar. Modellens svärd har en normallängd på 40 cm.Läs mer

Pris 2 117 kr

Brycus

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Einhell GC-PC 2040 I är 2 117 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en kraftig motorsåg från Einhell med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och svärdslängd på 40 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Bensindriven motorsåg
  • Motor på 2000W
  • Cylindervolym på 50,4 cm³
  • Svärdslängd på 40 cm
  • Bränsletank på 0.5 liter

När du ska införskaffa en motorsåg kan det vara en bra idé att ta reda på hur stark motorn är. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. För att fälla småträd och för att sedan såga ved av dem så passar GC-PC 2040 I bra med en effekt på 2000W.

Förutom att vara påläst om hur man använder motorsågen är även säkerhetsfunktionerna bra att kika på. Den här modellen är utrustad med säkerhetsfunktioner som kedjefångare, kedjebroms och kastskydd ifall användaren får kickback (kast) eller kedjan lossnar från svärdet.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om GC-PC 2040 I. Om vi jämför priset för den här modellen mot resten av kategorin så är det under genomsittet, vilket gör GC-PC 2040 I till ett bra köp. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 2117 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig.

Jämför alla Einhell Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.