1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Motorsågar
Trendande
Husqvarna 120 Mark II
Husqvarna Logotyp

Husqvarna 120 Mark II

Med en bensindriven motorsåg vid sommarhuset kan du äntligen fälla trädet som har skymt din utsikt. Den kommer med en ljudnivå på 113db, så det kan vara bra att ha hörselkåpor på vLäs mer

Pris 2 137 kr
·

Placering 93 i Motorsågar

ANNONS

Från Robotexpert

Husqvarna bensindriven motorsåg 120 Mark II

2 137 kr
Robotexpert Logotyp
 • 3001
 • 3002
 • 3003
 • 3004

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Husqvarna 120 Mark II är 2 137 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en bensindriven motorsåg från Husqvarna med praktiskt avvibrerande handtag för ökad komfort och ett längre svärd på 46 cm för grövre grenar och stammar.

 • Bensindrift
 • Motor på 1400W
 • Cylindervolym på 38,2 cm³
 • 46 cm långt blad
 • Bränsletank på 0.3 liter

Om du funderar på att skaffa en motorsåg kan motorns styrka vara bra att kika på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull motorsåg du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här modellen är en nättare modell med 1400W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Säkerheten är viktig vid användning av motorsåg eftersom felaktigt användande kan leda till allvarliga skador. Med funktionen kedjebroms blir användandet av motorsågen mycket säkrare då skaderisken från exempelvis kast (kickback) reduceras.

Sammantaget är 120 Mark II en motorsåg med bra egenskaper. Det här är en topprankad modell sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 2137 kr. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp.

Jämför alla Husqvarna Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.