1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Hitachi CS33EDP

Hitachi CS33EDP

En kraftfull motorsåg som drivs på bensin gör att du slipper krångla med sladdar när du ska såga. Den har en låg vikt på 4 kg. Svärdslängden för den här modellen är 40 cm.Läs mer

Jämför pris från 3 950 kr till 5 149 kr

Yrkesbutiken

SVITH

fr.5 149 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Hitachi CS33EDP är 3 950 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Detta är en lättviktig motorsåg från Hitachi med en vikt på 3,7 kg och sågblad på 40 cm passande för både fällning och kvistning.

  • Bensindriven
  • Effekt på 1300W
  • Cylindervolym på 32,2 cm³
  • 40 cm svärd
  • Bränsletank på 0.3 liter

När du planerar på att införskaffa en motorsåg kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Arbetet går fortare och lättare med starkare motorsågar. Är det tjockare stammar eller hårdare träslag kan det krävas en starkare motor. Den här modellen är en nättare modell med 1300W, vilket lämpar sig för trädbeskärning och lättare sågning.

Att använda motorsåg en längre tid kan vara rätt så fysiskt krävande, så vikten kan vara bra att titta närmare på. Vikten för den här modellen ligger på 3,7 kg, vilket gör den lätthanterlig.

Sammantaget är CS33EDP ett verktyg med bra egenskaper. Du kan prisjämföra den här elsågen här på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 3950 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här modellen till en premiumprodukt.

Jämför alla Hitachi Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.