1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Motorsågar
Kellfri 13-KW109

Kellfri 13-KW109

Har du en lite mindre tomt passar en eldriven motorsåg med sladd bra. Det är en normaltung motorsåg med en vikt på 6 kg. Svärdslängden är på hela 41 cm.Läs mer

Pris 1 790 kr
·

Placering 139 i Motorsågar

ANNONS

Från Kellfri

Motorsåg eldriven 2,2 kW

1 790 kr
Kellfri Logotyp
  • 3002
  • 3003

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Kellfri 13-KW109 är 1 790 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Detta är en eldriven motorsåg från Kellfri med en vikt på 5,5 kg och 41 cm svärdlängd passande för när du ska kapa träd med större omkrets.

  • Eldriven
  • Effekt på 2200W
  • 41 cm långt blad
  • Vikt på 5,5 kg

När du ska införskaffa en motorsåg kan motorns styrka vara bra att kika på. Styrkan avgör hur pass lätt och snabbt det går att såga. Rejäla träd med grova stammar och hårdare träslag kräver mer kraftfulla sågar. Vedsågning och fällning av småträd passar denna motorsåg bra för med en effekt på 2200W.

Att använda motorsåg en längre tid kan vara rätt så fysiskt krävande, så vikten kan vara bra att titta närmare på. Vikten för den här modellen ligger på 5,5 kg vilket är en normal vikt för en motorsåg.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med 13-KW109. Den här modellen har ett pris som är lägre än genomsnittspriset för motorsågar. Har den dessutom de funktionerna du är ute efter kanske denna är ett bra köp för dig. I vår prisjämförelse kan du se vilka olika priser som finns hos butikerna och just nu kostar 13-KW109 1790 kr.

Jämför alla Kellfri Motorsåg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.