1. Trädgård & Utemiljö
  2. Trädgårdsmaskiner
  3. Häcksaxar
Hecht 655

Hecht 655

Vill du trimma häcken i tystnad väljer du en eldriven häcksax. Med 62 cm svärdslängd passar den dig som vill ha bra räckvidd. Den har en effekt på 600W.Läs mer

Pris 849 kr
Hemfint Logotyp
4,1
  • 3002
  • 3003

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Hecht 655 är 849 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

En eldriven häcksax från Hecht med en vikt på 3,0 kg och ett längre svärd på 62 cm för bredare häckar. Underhåll av häcksaxen gör du genom att bl.a. smörja knivarna samt kontrollera häcksaxens alla delar så att inget ser skadat ut.

  • Kopplas in till elnätet
  • Effekt på 600W
  • 230,0V batteri
  • Bra för breda häckar med 62 cm svärdslängd
  • Väger 3,0 kg

Om du funderar på att skaffa en häcksax kan det vara bra att titta på hur stark motorn är. Det avgör hur pass fort och lätt det går att utföra arbetet. Storlek på häcken samt tjocklek på kvistar påverkar hur pass stark häcksax du bör ha. Den här häcksaxen ligger lite i mellanklassen med en effekt på 600W. Passar bra för den som inte har extrema krav på styrkan.

Ibland vill man ha ett längre svärd för mer räckvidd och ibland ett kortare om man skall utföra mer detaljklippning. Här får du ett extra långt svärd på 62 cm för breda häckar.

Sammantaget är Hecht 655 en häcksax med bra egenskaper. Om du prisjämför den här produkten på PriceRunner så ser du att den just nu har ett lägsta pris på 849 kr. Priset för den här modellen är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den till ett bra köp.

Jämför alla Hecht Häcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.