Apple iPad Air Surfplattor

Filtrera
Specifikationer
Kamera
Funktioner
Anslutningar
Skärm
Lagring
Minne
Trådlöst
Processor
Strömkälla
Mått

16 produkter

Apple iPad Air Surfplattor Apple iPad Air 64GB (2022)
500+ bevakar

Apple iPad Air 64GB (2022)

10.9", Apple iPadOS

8 290 kr

4,8

Tre tips när du ska köpa surfplatta

Heter surfplattan något med “kids” i namnet och har ett färgglatt skal redan från start? Köp den inte. Det kan låta som en bra idé, men alla surfplattor som någonsin sett ut så har kategoriskt varit föråldrade maskiner med usel prestanda till överpriser. Ska du ha en surfplatta till ett barn? Låt barnet ärva en gammal surfplatta eller köp en bra platta och barnanpassa den, antingen med Family Link och Kids Space för Android, eller skärmtid för Ipad.

Hur länge en surfplatta uppdateras kanske låter trist, men är en bra indikator på hur vettig plattan är från start. Surfplattor med Android har länge stått utan uppdateringar, men på senare år har det blivit allt bättre och gör att du kan ha kvar plattan länge. Uppdateringar för Ipad brukar däremot sällan vara ett bekymmer.

Vill du rita och skissa på surfplattan? Se till att den modell du tittar på har stöd för penna och ha koll på vad den kostar (för den säljs nästan alltid separat).

Samma sak om du vill ha ett tangentbordsfodral, där det också är viktigt att ha koll på om det finns svenska tangenter. Något slags skydd är alltid bra att investera i, så kolla redan innan vilka alternativ du har när det kommer till skal, fodral och skärmskydd till den modell du har tänkt dig.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss