Smartwatches

PriceRunner hjäper dig hitta rätt produkt

Vill du ha en smartwatch som är kompatibel med en iPhone eller en Android-telefon?
Filtrera
Typ
Batteri
Anslutningar
Puls
Internt
Skärm
Mjukvara
Design
Trådlöst
Mått

500+ produkter

Sortera efter popularitet
Smartwatches Garmin Epix Gen 2 Sapphire Edition
100+ bevakar

Garmin Epix Gen 2 Sapphire Edition

Smartwatch

8 790 kr
Smartwatches Apple Watch Series 7 45mm Aluminium Case with Sport Band
4,0/5

Apple Watch Series 7 45mm Aluminium Case with Sport Band

Smartwatch

4 785 kr

4,7

SMARTWATCH

Vanliga frågor

Det är en klocka med smarta digitala funktioner som du kopplar ihop med din mobiltelefon. En av de vanligaste funktionerna är att du kan få dina mobilnotiser direkt i din klocka, och ofta kan du även svara på sms eller samtal direkt i klockan. Om din bank har stöd för mobila betalningar kan du även betala direkt med din klocka i kassen istället för att behöva ta upp plånboken eller telefonen. Använd klockan under träningspasset tack vare inbyggda funktioner som till exempel pulsmätning, eller starta de inbyggda träningsapparna för att mäta träningspasset.

Med en smartwatch får du bland annat dina mobilnotiser direkt på handleden och slipper plocka fram mobilen för att se om det var något viktigt. Den är enkel att använda och ger dig mycket av det du behöver samlat på handleden. Förutom det hjälper klockan dig att hålla koll på din hälsa, det har aldrig varit enklare att mäta de dagliga stegen. Många modeller hjälper dig även att både mäta puls och sömn så att du kan få en snabb översikt av hur ditt mående är.

Det finns många olika modeller och det finns inte en smartwatch som är bäst för alla. Det handlar om vilka prioriteringar du har och vad du önskar dig av din klocka. Om du vill ha klockan främst för träning bör du välja en modell med många träningsfunktioner, medan det inte är lika viktigt om du främst vill använda klockan för att se dina mobilnotiser i och skicka sms. Något som är viktigt att tänka på är dock att du väljer en klocka som har samma operativsystem som din telefon har. Om du till exempel har en iPhone måste du välja en smartwatch som har iOS-stöd.

Annons