Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Äntligen dags för Cyber Monday 2020

2020 infaller Cyber Monday måndagen den 30 november. Traditionellt har denna dag lite större fokus på elektronikprodukter och är det sådana fynd du längtar efter att göra, ska du spana in kampanjerna här nedan.

Kampanjer

Filtrera på kategorier
Bagaren och Kocken
MEDS
Coolshop SE
Elgiganten
Look Fantastic
Elon
Sportamore
Bangerhead
HP
Lenovo
RobotExperten
Bygghemma
Microsoft Store
Cervera
Bauhaus
Komplett
Apohem
Jula
Webhallen SE
Watski
Spobik
Gymgrossisten
Bodystore
Familjetapeter
Twilfit
Vingåkers Factory Outlet
Gorilla Sports
GardenStore
Widforss
Dogger
WhiteAway SE
SexleksakerOutlet
Stayhard
inkClub
Tretti
Cocopanda SE
Dyson
Sportkost
Home by Sweden
Miniroom.se

3 steg till en stressfri Cyber Monday

Det är lätt att känna sig överväldigad av alla rödmarkerade priser och erbjudanden med kort tidsfrist. Samtidigt som klockan tickar ned mot att erbjudandena löper ut, ska middagen lagas och jobbet skötas. Med våra 3 enkla steg, får du en lugn och skön shoppingupplevelse, utan stressade köp.

1. Planera din shopping

Planera dina inköp! Fundera i förhand ut vad du behöver köpa, vad du vill köpa och till vilket pris du vill köpa det. Bestäm på förhand hur mycket pengar du vill spendare, så du inte handlar för mer än vad du har tänt. På det här sättet minskar din impulsshopping och slipper dessutom hantera en massa returer i efterhand (som också är dåliga för miljön).

2. Håll koll på priserna

Låt PriceRunner göra grovgörat. Hos oss kan du enkelt skapa en prisbevakning på den produkt du är intresserad av och få en notifikation när produkten reas ut. Du väljer själv om du vill få en notis så fort priset sänks, när priset sänks med en viss summa eller när det går under en viss prislapp.

3. Ta en titt på leveranstiden

Under Cyber Monday är det många som handlar julklappar och sjävklart vill du ha klapparna i tid att hinna slå in och lägga under granen. För att undvika sena julklappar rekommenderar vi dig att kontrollera sista beställningsdatum för att beställningen ska levereras innan julafton. Dubbelkolla även att produkten du beställer finns i lager - annars kommer leveransen att dröja extra länge.

Cyber Monday i Sverige

Exakt tre dagar efter Black Friday är det dags för grymma erbjudanden igen. Cyber Monday är nätbutikernas svar på Black Friday. I USA är Black Friday strikt för fysiska butiker medan Cyber Monday enbart gäller för nätbutiker. I Sverige är det mixat, dock är det vanligast att hitta Cyber Monday-deals online.

Precis som inför Black Friday samlar vi de bästa kampanjerna här på PriceRunner, du lär definitivt hitta erbjudanden att klicka hem!

Det blir en online rea med rejäla rabatter och på Cyber Monday är det främst fokus på elektronik. Har du inte blivit klar med julklappslistan eller var inte produkterna du hoppades fynda på Black Friday nedsatta så mycket som du hoppades, är detta en bra möjlighet att göra de sista julklappsfynden.

Missa inte våra experttester

Visste du att PriceRunner gör långtidstester av produkter med hjälp av experter? Vi testar produkter så som de är tänkta att användas på riktigt. Våra experttester hjälper dig att hitta de allra bästa produkterna.