ÅRETS TECH REA

Cyber Monday 2022

2022 infaller onlinerean Cyber Monday måndagen den 28e november. Traditionellt har denna rea mer fokus på elektronikprodukter och är det sådana fynd du längtar efter att göra, ska du spana in kampanjerna här nedan.

Butiker med Cyber Monday rea

Hundratals svenska butiker (och varumärken) ser fram att fira Cyber Monday 2022 tillsammans med dig, och det gör självfallet även vi på PriceRunner.

Cyber Monday Deals

0

produkter

Så får du ut det mesta av Cyber Monday 2022

När är Cyber ​​Monday, vad menas med Cyber ​​Monday och vad är Cyber ​​Monday? Helt rimliga frågor för denna inte fullt så kända shoppingdag som ofta fokuserar på teknikprylar. lyckas med cyber monday deals Så om du är en teknikälskare, eller bara hoppas kunna göra några bra fynd på allt från TV-apparater och hemelektronik till spel och mobiltelefoner, så är det här rean för dig. Årets Cyber ​​Monday rea kommer att äga rum måndagen den 28 november, alltså första måndagen efter Black Friday. Men i ett hav av rea och dessutom ibland falska rabatter, hur ska du veta vad du bör och inte bör köpa? Oroa dig inte, vi är här för att hjälpa dig med de bästa köptipsen samt handplockade erbjudanden som säkerligen kommer att göra dig nöjd!

5 tips: Så hittar du bra deals online på Cyber Monday

 1. Planera dina inköp

  En bra planering är nyckeln till framgång. Fundera på vad du vill köpa, vad du faktiskt behöver och hur mycket du är villig att spendera. Sätt upp en budget så att du inte spenderar för mycket - detta hjälper dig också att inte impulshandla. Om du har en lista kommer du också att minimera risken för att behöva göra returer, vilket är en stor tidsbesparing och bra för miljön. På din PriceRunner-profil kan du samla listor över alla produkter du vill köpa eller hålla utkik efter under rean. Kom ihåg att du kan dela listorna med familj och vänner!

 2. Missa aldrig en bra deal - sätt en prisbevakning

  Om du är intresserad av en produkt, men den känns lite dyr, så kan du enkelt hålla koll på priset och få ett meddelande när produkten sjunker i pris. Du väljer om du vill få en avisering så fort det sker en prissänkning, när priset går ned med ett visst belopp, eller när det faller under en viss summa. Naturligtvis kan du också välja att ta med fraktkostnaden i den totala summan, så att du får en korrekt bild av slutpriset. Du hittar alla dina prisaviseringar under din profil.

 3. Vi hjälper dig att hitta de bästa dealsen på Cyber ​​Monday 2022

  När är Cyber ​​Monday 2022, vilka Cyber ​​Monday-erbjudanden är de bästa, när börjar Cyber ​​Monday 2022... Oroa dig inte, vi hjälper dig inte bara att svara på alla dina frågor, utan hjälper dig också att hitta den bästa rean. Prenumerera på vårt nyhetsbrev eller följ oss på Instagram så får du de bästa handplockade dealsen!

 4. Håll koll på leveranstiden

  Många köper julklappar när det är Cyber ​​Monday rea, och självklart vill du vara säker på att presenterna kommer att finnas under granen på julaftons morgon. För att undvika sena julklappar rekommenderar vi att du kontrollerar sista beställningsdatum för att säkerställa att beställningen levereras innan jul. Självklart bör du även kontrollera att varan finns i lager när du handlar, så att leveranstiden inte försenas av den anledningen.

 5. Använd appen i butiken och hitta riktiga deals

  Ladda ner PriceRunner-appen för att enkelt hålla reda på priser och erbjudanden även när du är på språng. I appen finns en streckkodsläsare som du kan använda när du handlar i butiker för att snabbt kunna kolla om du kan få produkten till ett lägre pris någon annan stans. När du har hittat en bra deal kan du också kontrollera produktens prishistorik för att undvika både fejkrea och överpriser.

Få hjälp med att hitta de bästa rabatterna på Cyber Monday

Under hela Cyber ​​Monday kommer vi att hjälpa dig med att hitta den bästa rean samt att handplocka de bästa Cyber ​​Monday-dealsen åt dig. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev där vi samlar dagens bästa handplockade erbjudanden tillsammans med shoppingtips och inspiration, eller följ oss på Instagram där vi delar de bästa erbjudandena live i stories.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Följ oss på Instagram

Vad ska man köpa under Cyber ​​Monday?

Cyber ​​Monday är en stor readag för allt som rör teknik. Men vad ska man köpa på Cyber ​​Monday, och är det värt att vänta på Cyber ​​Monday istället för att köpa under Black Friday? Här är alla våra bästa köptips för olika teknikprylar.

TV

Vi ser redan massor av rea på TV-apparater, och om du funderar på att köpa just en TV är Cyber ​​Monday ett bra tillfälle. TV-apparater är ofta långsiktiga investeringar och inte något som köps nytt ofta, och det kan därför vara smart att välja en TV med 8K om du vill ha toppkvalitet. Även om de flesta film- och videospelsformat inte stöder denna teknik ännu, kommer de att göra det i framtiden, så i det här fallet kommer du att köpa med syftet att behålla din TV under lång tid. Förra året var det i snitt liknande prissänkningar på TV-apparater på Cyber Monday och Black Friday, men då priset såklart kan skilja mellan olika produkter är det bästa att sätta en prisbevakning på just det du vill ha.

Rea på TV

  

Mobiltelefoner

Även om det kan verka som det smartaste draget att satsa på den senaste modellen av en produkt och på så vis hänga med i den senaste tekniken, så är det faktiskt ibland inte så dumt att istället köpa tidigare modeller. Ett exempel är den senaste lanseringen av iPhone 14, där många skyndade sig att skaffa den senaste modellen, men faktum är att uppdateringarna är så små att det inte riktigt motiverar prisökningen, vilket innebär att du lika väl kan köpa iPhone 13 istället för iPhone 14. Vi har gjort en fullständig jämförelse av de två modellerna här under om du vill veta mer. Kom ihåg att det som vanligtvis gör våra telefoner långsamma är gamla batterier som inte kan hålla jämna steg med programuppdateringarna. En enkel lösning istället för att köpa en ny telefon är därför att byta ut batteriet, då detta kommer att bidra till ökad livslängd för din telefon. Förra året var snittpriset något lägre, och rabatterna alltså bättre, för mobiltelefoner under Cyber Monday jämfört med Black Friday.

Prissänkta mobiltelefoner

  

Ett smartare hem

Det händer mycket inom teknik för hemmet just nu. Tekniken tar en allt mer central plats i våra hem genom röstaktiverade assistenter, smarta lampor, kontroller och sensorer. Ett smart hem ger inte bara ett enklare liv, det kan också hjälpa dig att spara pengar på lång sikt med hjälp av exempelvis smarta termostater och belysning som du kan styra med appar och timers. Själva skiftet till smartare produkter i hemmet kan dock vara dyrt, så att försöka fynda dem till ett rabatterat pris under Cyber ​​Monday är ett bra tips.

Alla erbjudanden inom smarta hem

Missa inte våra experttester

Behöver du mer hjälp med att välja rätt produkt för dig? Vårt team av produktexperter har genomfört hundratals tester där produkter har testats under långa tidsperioder för att säkerställa att vi bedömer dem för hur de faktiskt kommer att användas. Allt detta för att hjälpa dig hitta de bästa grejerna! Ett brett utbud av populära märken och produkter från olika prisklasser har satts på prov så att du vet vad du ska hålla utkik efter denna Cyber ​​Monday.

Populära produkter som kan hjälpa dig att spara pengar

Under året har vi fått se nya releaser från bland annat Apple, Samsung och Nintendo. Det är såklart alltid roligt med nyheter, men det gör det ju också ännu lite svårare att veta vad som faktiskt är värt att investera i på Cyber ​​Monday rean. Värt att komma ihåg är att det billigaste alternativet inte alltid är det mest lönsamma i det långa loppet. Så när du funderar på att investera i ny teknik - oavsett om det är en TV, ny telefon eller en bärbar dator - bli inte lurad av att de senaste trendiga produkterna med de snygga specifikationerna alltid är bästa valet. Tänk långsiktigt och jämför hur nyare modeller står sig mot de tidigare, och om det verkligen är värt prisskillnaden.

Ett annat oundvikligt ämne för året har varit de stigande levnads- och energikostnaderna, så föga överraskande har det varit ett ökat intresse för produkter som kan hjälpa till att sänka just dessa. Vi har därför samlat några smarta alternativ till hushållsapparater som kan hjälpa dig att minska din förbrukning. Några exempel är:

Att göra dessa byten kan hjälpa dig att spara en betydande mängd energi, men att byta alla dina vitvaror blir såklart också kostsamt. Därför är Cyber ​​Monday ett perfekt tillfälle för att leta efter rabatter på fritöser, slow cookers, solpaneler och andra energisparande alternativ.

Du hittar fler idéer och energisparande prylar bland alla våra spartips.

Cyber Monday i Sverige

Exakt tre dagar efter Black Friday är det dags för grymma erbjudanden igen. Cyber Monday är nätbutikernas svar på Black Friday. I USA är Black Friday strikt för fysiska butiker medan Cyber Monday enbart gäller för nätbutiker. I Sverige är det mixat, dock är det vanligast att hitta Cyber Monday deals online.

Precis som inför Black Friday samlar vi de bästa kampanjerna här på PriceRunner, du lär definitivt hitta erbjudanden att klicka hem!

cyber monday deals produkter

Det blir en onlinerea med rejäla rabatter och på Cyber Monday är det främst fokus på elektronik. Har du inte blivit klar med julklappslistan eller var inte produkterna du hoppades fynda på Black Friday nedsatta så mycket som du hoppades, är detta en bra möjlighet att göra de sista julklappsfynden.

FAQ – Vanliga frågor om Cyber Monday

Cyber Monday är som Black Friday, men var från början i huvudsak online. Nu har readagen även spridit sig till fysiska butiker och har blivit en förlängning av Black Week.

2022 infaller Cyber Monday på måndagen den 28e november. Cyber Monday är alltid måndagen som följer direkt efter Black Friday. Black Friday i sin tur, infaller alltid på fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving (Tacksägelsedagen på svenska) som i sin tur alltid infaller den fjärde torsdagen i november. Datum för Cyber Monday varierar med andra ord från år till år.

Cyber Monday-reorna brukar vara begränsade till just de 24 timmar som måndagen utgörs av. Det brukar med andra ord starta en minut över midnatt och pågå till en minut i midnatt. 2022 är Cyber Monday den 28e november.

Från början och till största delen än idag, är Cyber Monday en rea-dag som i huvudsak går av stapeln hos webbshopparna. Naturligtvis har Cyber Monday spridit sig även till fysiska affärer, men det är främst på nätet som de bästa priserna brukar finnas under denna dag. Cyber Monday föddes 2005 och är en av de största shoppingdagarna på året.

Cyber Monday deals går att hitta på allt möjligt, men det brukar främst vara goda fyndchanser på all sorts elektronik.

Det är i första hand online som reorna går av stapeln på Cyber Monday och det brukar vara stort fokus på elektronikprodukter. På den här sidan kan du hitta butiker med erbjudanden under Cyber Monday.

Under Cyber Monday brukar många butiker erbjuda rabatter kring 20%. Det brukar vara stort fokus på elektronik – från köksmaskiner som blenders till de senaste tv-apparaterna. Glöm inte att kasta ett öga på prishistoriken här på PriceRunner, då kan du vara säker på att det faktiskt är en riktigt rabatt butiken erbjuder och inte fuskrea.