1. Cyber Monday 2021

ÅRETS TECH REA

Cyber Monday 2021

2021 infaller onlinerean Cyber Monday måndagen den 29 november. Traditionellt har denna rea mer fokus på elektronikprodukter och är det sådana fynd du längtar efter att göra, ska du spana in kampanjerna här nedan.

3 steg till en stressfri Cyber Monday

Det är lätt att känna sig överväldigad av alla rödmarkerade priser och erbjudanden med kort tidsfrist. Samtidigt som klockan tickar ned mot att erbjudandena löper ut, ska middagen lagas och jobbet skötas. Med våra tre enkla steg, får du en lugn och skön shoppingupplevelse, utan stressade köp.

 1. Planera med listor

  Tänk på ditt framtida jag under stressiga reatimmar - skapa din inköpslista med en gång. Fundera på vad du behöver och hur mycket du vill spendera. På så vis minskar du risken för impulsshopping och slipper dessutom hantera en massa onödiga returer i efterhand (som också är dåliga för miljön).

  På din PriceRunner-profil kan du samla dina listor, som du skapar via hjärtikonen på en produktbild. Kom ihåg att du kan dela dem med vänner och familj. Varför inte checka av resten av julklappslistan tillsammans?

 2. Prisbevaka och få notis om prissänkningar

  Låt PriceRunner göra grovgörat. Hos oss kan du enkelt skapa en prisbevakning på den produkt du är intresserad av och få en notifikation när produkten reas ut. Du väljer själv om du vill få en notis så fort priset sänks, när priset sänks med en viss summa eller när det går under en viss prislapp. Du hittar dina prisbevakningar samlade på din profil under prisbevakningar. Kolla även in prishistoriken för produkten så att du är säker på att du gör en bra deal!

 3. Ta en titt på leveranstiden

  Under Cyber Monday är det många som handlar julklappar och sjävklart vill du ha klapparna i tid att hinna slå in och lägga under granen. För att undvika sena julklappar rekommenderar vi dig att kontrollera sista beställningsdatum för att beställningen ska levereras innan julafton. Dubbelkolla även att produkten finns i lager - annars kommer leveransen att dröja extra länge.

Cyber Monday i Sverige

Exakt tre dagar efter Black Friday är det dags för grymma erbjudanden igen. Cyber Monday är nätbutikernas svar på Black Friday. I USA är Black Friday strikt för fysiska butiker medan Cyber Monday enbart gäller för nätbutiker. I Sverige är det mixat, dock är det vanligast att hitta Cyber Monday-deals online.

Precis som inför Black Friday samlar vi de bästa kampanjerna här på PriceRunner, du lär definitivt hitta erbjudanden att klicka hem!

Det blir en onlinerea med rejäla rabatter och på Cyber Monday är det främst fokus på elektronik. Har du inte blivit klar med julklappslistan eller var inte produkterna du hoppades fynda på Black Friday nedsatta så mycket som du hoppades, är detta en bra möjlighet att göra de sista julklappsfynden.

Missa inte våra experttester

Visste du att PriceRunner gör långtidstester av produkter med hjälp av experter? Vi testar produkter så som de är tänkta att användas på riktigt. Våra experttester hjälper dig att hitta de allra bästa produkterna.

FAQ – Vanliga frågor om Cyber Monday

Cyber Monday är som Black Friday, men var från början i huvudsak online. Nu har readagen även spridit sig till fysiska butiker och har blivit en förlängning av Black Week.

2021 infaller Cyber Monday på måndagen den 29 november. Cyber Monday är alltid måndagen som följer direkt efter Black Friday. Black Friday i sin tur, infaller alltid på fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving (Tacksägelsedagen på svenska) som i sin tur alltid infaller den fjärde torsdagen i november. Datum för Cyber Monday varierar med andra ord från år till år.

Cyber Monday-reorna brukar vara begränsade till just de 24 timmar som måndagen utgörs av. Det brukar med andra ord starta en minut över midnatt och pågå till en minut i midnatt. 2021 är Cyber Monday den 29 november.

Från början och till största delen än idag, är Cyber Monday en rea-dag som i huvudsak går av stapeln hos webbshopparna. Naturligtvis har Cyber Monday spridit sig även till fysiska affärer, men det är främst på nätet som de bästa priserna brukar finnas under denna dag. Cyber Monday föddes 2005 och är en av de största shoppingdagarna på året.

Under Cyber Monday har du främst goda fyndchanser på all sorts elektronik.

Det är i första hand online som reorna går av stapeln på Cyber Monday och det brukar vara stort fokus på elektronikprodukter. På den här sidan kan du hitta butiker med erbjudanden under Cyber Monday.

Under Cyber Monday brukar många butiker erbjuda rabatter kring 20%. Det brukar vara stort fokus på elektronik – från köksmaskiner som blenders till de senaste tv-apparaterna. Glöm inte att kasta ett öga på prishistoriken här på PriceRunner, då kan du vara säker på att det faktiskt är en riktigt rabatt butiken erbjuder och inte fuskrea.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka! Läs om produktnyheter och håll dig uppdaterad inför Singles' Day och Black Friday. Du hittar också trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär.

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.