Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Victorinox Avolve 3.0 55cm

Victorinox Avolve 3.0 55cm

Att väskan är tillverkad i plast gör den hållbar. Mjuka väskor som denna är ofta väldigt hållbara. Måtten är inom ramen för Ryanairs handbagagekrav.

Pris 2 443 kr
Pris exkl. frakt

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Victorinox Avolve 3.0 55cm är 2 443 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

Smidig kabinväska från Victorinox som passar utmärkt för kortare resor, du slipper dessutom checka in väskan och kan ta med den direkt in i kabinen. . Väskan är en lättare väska och väger bara 2,5 kg, toppen om du vill få med lite extra semesterprylar.

  • En lätt väska som väger endast 2,5 kg
  • Väskan är en utmärkt kabinväska
  • Resväskans fyra hjul är enkla
  • Måtten är 20x35x55 cm

Skapa ordning och reda med rätt interiör, denna produkt är fullt utrustad och har utmärkta hjälpmedel för att fördela packningen på ett smidigt sätt. Denna är utrustad med fackavdelare och packband samt ett ytterfack så kommer man långt för att skapa struktur. Väskan går att stänga på ett enkelt och smidigt sätt.

Väskan har fyra enkelhjul vilket gör den mer stöttålig på ojämna underlag. För att förflytta väskan på ett praktiskt och enkelt sätt så kan det vara viktigt att tänka på vilka sätt du kan bära produkten på. Väskan innehar teleskop och topphandtag så att förflyttningen av denna väska blir mycket smidig, oavsett om du behöver bära eller rulla den.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos Avolve 3.0 55cm. För tillfället är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 2443 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här kabinväskan till en utmärkt produkt.