Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Resväskor

500+ produkter
Sortera efter popularitet
Namn
Pris
Omdöme
Butiker
Popularitet

Relaterat hos våra butiker

Samsonite Uplite 4-hjul & Top Pocket 55cm - Kabinväska Blå, Kabinväska

Samsonite Uplite 4-hjul & Top Pocket 55cm - Kabinväska Blå, Kabinväska

Exteriör Samsonite Uplite kabinväska Top Pocket 55 x 40 x 20 cm är den perfekta mjuka resväskan som är otroligt lätt (endast 2 kg), komfortabel och elegant. Resväskan har en framficka och en sidoficka för smart packning samt standarddragkedjor och en adressetikett. Handtag Teleskophandtaget har två skenor som gör resväskan stabil med en tryckknapp som kan ställas in på flera höjder efter resenärers längd. Resväskan har också ett bärhandtag på toppen för enkel hantering när det behövs av väskan. Lås Fast tresiffrigt TSA-kodlås för en säker resa till USA och för att skydda dina personliga tillhörigheter. Notera att nyckel enbart får innehas av tullverk. Hjul Resväskan har fyra stabila hjul som kan rulla 360° åt alla håll just för att få en enkel manövrering. Interiör Resväskan har en smart interiör för enkel packning. Bottenfacket har funktionella elastiska kryssband för att hålla packningen på plats. I locket finns en mellanskiva med två fickor i vilket gör packningen smidig och välorganiserad.

1 399 kr

Fri frakt

Resväskor.se Logotyp
Samsonite Uplite 55 cm - Kabinväska 2 hjul

Samsonite Uplite 55 cm - Kabinväska 2 hjul

SAMSONITE UPLITE UPRIGHT 55 CM PRODUKTINFO Märke Samsonite Model Upright (2 hjul) Material Outside: 70 x 160 denier nylon + 400 x 360 denier nylon | Inside: 100% nylon Mått 55.0 x 40.0 x 20.0 cm ( Höjd x Bredd x Djup ) Volym 41 L Vikt 1.7 kg Prisgaranti Ja Garanti Begränsad 5 års global garanti MER INFORMATION Säg hej till Uplite, komfort och lätthet i ordens rätta bemärkelser. Kollektionen omfattar flera mjuka kabinväskorna anpassade efter olika flygbolags bagageregler, så du kommer garanterat att hitta rätt väska för din resa, oavsett om du reser för nytta eller för nöje. Förutom otroligt låg vikt har dessa snygga väskor smarta invändiga förvaringslösningar, bekväma handtag och ett fast TSA-lås som gör resandet säkert. Kategori Mjuk väska Lås Fast tresiffrigt TSA-kombinationslås för säkert resande till USA och för att skydda dina personliga tillhörigheter. Dragkedjor Standarddragkedjor Handtag Bärhandtag på toppen för enkel hantering av väskan. Draghandtag Draghandtag med tryckknapp som kan ställas in på flera höjder efter resenärens längd. Hjultyp Tystgående hjul Hjul 2 hjul Ytterfickor 1 framficka och 1 sidoficka Kabinväskor Kabinbagage uppfyller IATA:s rekommendationer och kan tas med ombord på ett flygplan. Vi rekommenderar att kolla med ditt flygbolag för den senaste informationen om tillåtet handbagage. Adressetikett Ja INNEHÅLL Bottenfack Bottenfack med band. Lock Ja Mellanskiva Mellanskiva med två fickor i locket vilket gör packningen enkel och välorganiserad. Packningsband Funktionella elastiska kryssband i bottenfacket för att hålla packningen på plats och minska risken för skrynkliga kläder.

1 299 kr

Fri frakt

Adriatik Travelbag Logotyp
Echolac Shogun 76 cm resväska svart

Echolac Shogun 76 cm resväska svart

Echolac SHOGUN™ har utvecklats med fokus på utmärkt design, användarvänlighet och komfort! Modellen skapades i partnerskap mellan Echolac Europe Design Studio, ledd av Marco Pulga och hans kreativa team i Milano tillsammans med Elton Zheng och resten av Echolacs designteam i Shanghai.Enligt Echolacs designfilosofi skall funktionen balanseras med formen. Därför har SHOGUN en form som är vacker att se på men även volym maximerande. Vidare har materialen och textilierna på väskans andra delar inklusive inredningen också valts med stor noggrannhet och integrerats med funktioner som den intelligenta interiördesignen, Delux™, som är konstruerad för att hjälpa dig som resenär att känna dig som hemma under resans gång.SHOGUN är lätt och stark tack vare några av de bästa materialen som finns att tillgå genom det unika EchoLite™ polykarbonatmaterialet och smidda detaljer som de specialdesignade hörnskydden i aluminium. Även skalytan är speciellt framtagen. Ytstrukturen kallas StealthShield™. Denna yta skyddar mot nötning och repor så att väskan håller sig snyggare längre.Väskans Infinity™ teleskophandtag kan justeras till nästan oändligt många höjdnivåer, och skapar förutsättningarna för dig som användare till betydligt mer komfort, kontroll och ergonomi. Två vackra fasta handtag ergonomiskt formade och klädda i läder gör det lätt och trevligt att få tag i väskan när den ska lyftas och lastas. Hjulen på en resväska är otroligt viktiga tycker vi, och därför är SHOGUN utrustad med Whisper8trac™ hjul för smidig, enkel och tyst rörelse. Det är verkligen en skillnad som känns! Modellen har självklart också ett integrerat TSA-kodlås som ger extra trygghet vart du än reser och dessutom är designintegrerat.SHOGUN är utformad och tillverkad för att tåla de tuffaste tagen. Echolac tycker att det är viktigt med ett garantipaket som svarar upp till samma nivå. SHOGUN täcks därför av den exklusiva Echolac® Super8™ -garanti, som säkrar med 8 års garanti på skalet. Det unika med Super8 g...

2 199 kr

Fri frakt

CarrieAlong Logotyp
Sara ·Kategoriansvarig Resväskor