1. Kläder & Accessoarer
  2. Accessoarer
  3. Resväskor
  4. Resväskor
Rea -10%
Samsonite Lite Shock Spinner 69cm

Samsonite Lite Shock Spinner 69cm

Att packa resväskan är första steget på resan. Fyra hjul gör att den kan rullas stående och vikten på 2.3 kg tar inte alltför mycket av din tillåtna bagagevikt.Läs mer

Jämför pris från 2 199 kr till 4 899 kr
·

Placering 6 i Resväskor

55 cm

fr.1 499 kr

69 cm

fr.2 199 kr
Välj färg
ANNONS

Från Magasin.se

Samsonite Liteshock Herr Stl. - Suitcases & Accessories Från Magasin

4 899 kr

Rolling Luggage

fr.2 199 kr
Rizzo Logotyp
Annons

Amazon.se

fr.2 991 kr
Annons
Illustration

För dyrt? Få ett meddelande så fort priset på produkten går ned.

Strandlins Reseffekter

fr.4 899 kr
Annons

Samsonite

fr.4 899 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsonite Lite Shock Spinner 69cm är 2 199 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.

Denna rymliga resväska från Samsonite passar utmärkt för lite längre resor. Denna väska har ett hårt yttre material. Då vikten endast är 2,3 kg så blir det extra kilon över till packningen och kanske lite extra semesterprylar.

  • En lätt väska som väger endast 2,3 kg
  • Tillgänglig i svart, brun, blå, vit, röd, grå, silver
  • Väskan har fyra enkla hjul
  • En medelstor väska på 73 liter
  • Har 29x47x69 cm i yttermått

Väskan har ett inbyggt TSA-lås, bra att ha för resor till exempelvis USA. Med ett integrerat TSA-lås så får nyckeln endast innehas av tullmyndigheter och skulle väskan behöva öppnas så behöver tullmyndigheten inte bryta upp den. Men en fullt utrustad väska blir det enkelt att packa och skapa ordning och reda. Denna resväskas interiör är utrustad med packband och avdelare, perfekt för att få en ordentlig struktur.

Väskan har fyra enkelhjul vilket gör den mer stöttålig på ojämna underlag. För att förflytta väskan på ett praktiskt och enkelt sätt så kan det vara viktigt att tänka på vilka sätt du kan bära produkten på. Väskan har teleskophandtag, topphandtag och sidohandtag så förflyttningen av väskan blir mycket smidig oavsett om du behöver bära eller rulla den.

Som du förstår så är Lite-Shock Spinner 69cm en väska med många praktiska specifikationer. Det här är en topprankad resväska sett till popularitet på PriceRunner för tillfället och har för närvarande ett lägsta pris på 2199 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här resväskan till en utmärkt produkt.

Jämför alla Samsonite Resväska

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.