Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsonite Allegio 55cm

Samsonite Allegio 55cm

Kabinväskor är perfekta för att ta med som handbagage. Det mjuka höljet är praktiskt om väskan är väldigt full. Vikten på 2,4 kg lämnar mer plats för bagagets vikt.

Pris 900 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga omdömen
Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsonite Allegio 55cm är 900 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 1 jämförda butiker.

För weekendresor passar denna mindre väska från Samsonite utmärkt. Då vikten endast är 2,4 kg så blir det extra kilon över till packningen och kanske lite extra semesterprylar. Denna kabintrolley är gjord av ett mjukt yttre material.

  • Färger: svart, blå
  • En lätt väska som väger endast 2,4 kg
  • Resväskans fyra hjul är enkla
  • Väskan är gjord i ett mjukt material
  • En kabinväska

Skapa ordning och reda med rätt interiör, denna produkt är fullt utrustad och har utmärkta hjälpmedel för att fördela packningen på ett smidigt sätt. Denna är utrustad med fackavdelare och packband samt ett ytterfack så kommer man långt för att skapa struktur. Denna har ett integrerat TSA-lås vilket är ett krav för exempelvis inresa i USA. Skulle tullen behöva öppna väskan så har de en nyckel som passar låset och de behöver inte bryta upp den.

Förflytta väskan på ett enkelt och smidigt sätt, denna har ett mycket praktiskt teleskophandtag samt ett topphandtag. Förflyttningen av väskan funkar utmärkt oavsett om du behöver bära eller rulla den. Väskan har fyra enkelhjul vilket gör den mer stöttålig på ojämna underlag.

Sammantaget är Allegio 55cm en modell med bra egenskaper. Om du prisjämför den här kabinväskan på PriceRunner ser du att i dagsläget kostar den 900 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här kabinväskan till ett populärt val med ett prima pris.