Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Samsonite Lite Shock Spinner 55cm

Samsonite Lite Shock Spinner 55cm

Med sin hårda yta är höljet enkelt att rengöra. Måtten är inom ramen för Ryanairs handbagagekrav.

Från 2 407 kr till 4 299 kr
·

Placering 49 i kategorin Kabinväskor

Pris exkl. frakt

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Samsonite Lite Shock Spinner 55cm är 2 407 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 8 jämförda butiker.

För weekendresor passar denna mindre väska från Samsonite utmärkt. Denna väska är gjord av ett hårt yttre material. Detta är en mindre modell och det kan vara bra att tänka på då den bara rymmer en packning på 36 liter.

  • De fyra hjulen på väskan är enkla
  • Gjord i ett hårt material
  • Lämplig som handbagage
  • Färger som resväskan finns i är svart, brun, blå, vit, röd, beige, silver
  • Har 20x40x55 cm i yttermått

Utrustad med teleskophandtag, topphandtag och ett sidohandtag så blir förflyttningen av denna väska mycket smidig oavsett om du behöver rulla eller bära den. Syftet med ditt resande kan spela roll för valet av väska. Denna modell är utrustad med fyra enkelhjul, vilket gör väskan mer stöttålig och lättrullad på ojämnt underlag.

Väskan har ett integrerat TSA kombinationslås, som är krav vid inresa i USA om man inte vill få väskan uppbruten av tullmyndigheten vid en kontroll. Men en fullt utrustad väska blir det enkelt att packa och skapa ordning och reda. Denna resväskas interiör är utrustad med packband och avdelare, perfekt för att få en ordentlig struktur.

Som du märker så finns mycket bra att säga om Lite shock Spinner 55cm. Det här är en av de allra mest populära kabinväskorna på PriceRunner just nu och har i dagsläget ett lägsta pris på 2407 kr. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här kabinväskan till en utmärkt produkt.