Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Harman Kardon Onyx Studio 5

Harman Kardon Onyx Studio 5

En aktiv streaminghögtalare passar dig som vill undvika krångel med förstärkare. Den trådlösa kommunikationen går via bluetooth för dig som vill ha smidig anslutning.

Från 1 490 kr till 4 490 kr
·

Placering 14 i kategorin Streaming högtalare

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,6(214 omdömen)
 • 5
  82%
 • 4
  7%
 • 3
  6%
 • 2
  1%
 • 1
  4%
Nivå 3
7 månader sedan
5,0

Mycket bra köp

Hade egentligen planerat att köpa har man kardon studio 4 men tänkte att om jag lägger till några hundra till så har jag 5:an. Och jag ångrar ingeting! Väldigt snygg design, kvaliten på högtalaren är helt sinnesjukt bra! Och nu till det bästa, ljudet är i bästa kvalite, basen är i bästa kvalite, och ljudet är också väldigt högt ifall man vill ha det högt såklart! Denna produkt passar perfekt för dig som kanske vill ha lite musik hemma när man städar eller för dig som vill ha en liten hemma fest!

Nivå 2
ett år sedan
4,0

ett bra köp!!

Köpte denna mycket bra högtalare för 1590 på cdon, väl värt sina pengar då jag jämfört med Audio Pros T3-T10 högtalare ...är det endast T10 gen 2 som är i närheten. ett givet köp sen designen är väl ganska cool. Där slår den Audio Pro på fingrarna. Då den rymms med gott om plats i fönstret i köket.

Nivå 7
6 månader sedan (ändrad)*
4,0

Mycket bra

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Harman Kardon Onyx Studio 5 är 1 490 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 12 jämförda butiker.

Onyx Studio 5 är en trådlös högtalare som gör det enkelt för dig att lyssna på det du vill, var du vill, oavsett om det är ljudböcker, podcasts eller musik. Onyx Studio 5 har en speltid på 8 timmar. Tack vare att den kan anslutas till bluetooth så kan du styra musiken med telefonen. Ett supersmidigt sätt att få tillgång till mycket musik.

 • Speltiden är 8 timmar
 • Säljs i flera färger
 • Blåtands-högtalare
 • Aktiv högtalare
 • Portabel
 • Drivs av batteri

Det är härligt att lyssna på musik och att kunna ta med sig musiken är suveränt. Det är därför Onyx Studio 5 är toppen. Att den sedan även fungerar lika bra att ha i hemmet är som grädden på moset. Det har aldrig varit enklare att få tillgång till massor av musik eller podcasts. Anslut denna blåtands-högtalare till din mobiltelefon och börja streama.

Sammantaget är Onyx Studio 5 en modell med bra egenskaper. Just nu kostar Onyx Studio 5 1490 kr här på PriceRunner. Den har ett bra snittbetyg på 4.76 av 5, och dess egenskaper gör den till ett bra köp.