Segway-Ninebot KickScooter ES2 Silver

Elscootern från Segway kan nå en toppfart som är snabbare än de flesta elektroscooters. Den är framtagen för avancerade utövare och ger dig en smidig och kraftfull upplevelse.

Från 5 967 kr till 8 681 kr
·

Placering 43 i kategorin Elscooters

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3.9

Baserat på 35 omdömen

 • 5

  49%

 • 4

  20%

 • 3

  17%

 • 2

  6%

 • 1

  9%

Eländig service

För en månad sedan spenderade 6000 DKK på Segway scooter och extra batteri. Efter 14 dagars måttlig användning kan den bara köras ca 10 km/h när strålkastaren är på, men vid full fart när strålkastaren är avstängd, eftersom det är obligatoriskt att köra med ljus är detta uppenbarligen ett problem. När jag kontaktar den elektriska jätten där jag köpte den, får jag veta att det kan ta en månad innan jag får tillbaka den om jag returnerar den för service, eftersom det för närvarande är mitt enda transportalternativ jag inte kan göra detta. Dessutom är det inte möjligt för mig att registrera sig på deras app, har ställt upp mig och när jag försöker logga in, kontot inte existerar och när jag försöker registrera dig igen kontot är i bruk!!! Jag har pratat med dem i El-Giant, och de är trevliga och trevliga, men inte mycket hjälp. Har skrivit till Segway support (vilket är mycket svårt att hitta) för en vecka sedan och fortfarande inget svar. Helt eländig service hela och kan inte rekommendera Segway eller deras produkter på något sätt

Fantastiskt

Super scooter. Lätt att ta med dig.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Segway-Ninebot KickScooter ES2 Silver är 5 967 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 2 jämförda butiker.

Jämför alla Segway-Ninebot Elscooter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.