Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Hoverboard

Hoverboard

Produkter

(51)

Sortera efter popularitet

1

Relaterat hos våra butiker

(96)

Hoverboard AirBoard XL 10 tum Bluetooth

Hoverboard AirBoard XL 10 tum Bluetooth

Detta är en av marknadens bästa Hoverboards med den mest precisa och responsiva känslan samt säkerhetscertifiering av amerikanska testinstitutet UL, vilka ställer marknadens hårdaste krav på denna typ av elektriska produkter. VÅR HOVERBOARD PRO BLUETOOTH: 700W total motoreffekt Dubbla gyron för bästa körkänslan Tål vatten, klass IPX4 Inbyggd Bluetooth-högtalare Dubbla säkerhetssystem mot överladdning UL-godkänt batteri med brandsäkert skyddsskal Inbyggd temperatursensor/skydd Aluminiumram Plastmaterial med högt brandskydd Bärväska ingår Två års garanti Svensk manual MÅNGA ANDRA HOVERBOARDS: 400-500W total motoreffekt Ett gyro Inget vattenskydd Ingen Bluetooth Enkelt skydd mot överladdning Batteri utan skyddsskal Inget skydd mot överhettade Stålram Vanligt plastmaterial Ingen bärväska ingår Ett års garanti eller mindre Utländsk manual Hoverboard XL 10 tum har, som namnet antyder, 10" hjuldiameter. Skillnaden jämfört med de mindre hjul som återfinns på många andra modeller blir framför allt en högre markfrigång (ca: 6 cm istället för 3 cm) samt en högre toppfart. En hög markfrigång är att föredra om du någon gång behöver åka över en kant eller annan ojämnhet. Då däcken är luftfyllda blir de även mindre känsliga mot att åka över smågrus. Detta är UL-modellen av Hoverboard, utrustad med extra skyddat batteri, vattenmotståndig enligt klass IPX4 (vattensprut från alla håll), två starka 350W elmotorer från kvalitetsmärket Unite samt Bluetooth-högtalare för att spela upp din musik. UL är det testinstitut som ställer marknadens hårdaste krav på denna typ av elektriska produkter gällande elsäkerhet. Modellen är även utrustad med dubbla gyron vilket ger bättre körkänsla som följd. Även tillhörande laddare är UL-certifierad, och har en inbyggd säkerhetsbrytare för att motverka överladdning/överhettning. Hoverboards, eller AirBoard som de även kallas, är helt klart det tuffaste sättet att ta sig fram idag. Dessa elscooters har inbyggt självbalanserande gyroskop, vilket gör at...

Rull
2 995 kr

Fri frakt

I lager

Hoverboard 8,5" Off road

Hoverboard 8,5" Off road

En Hoverboard med riktigt kraftiga Off-road hjul. Denna modell kan med fördel ta sig över gräsmattor och andra små ojämnheter, grusvägar med mera. Perfekt om man bor lite mer på landet där det kanske inte finns asfalt överallt. Utrustad med två individuella motorer vars kraft går till varsitt hjul. Vår Hoverboard modell har även en APP, Bluetooth, fjärrkontroll och väska. Många olika snygga färger att välja mellan och givetvis CE-certifikat. Kommer med LG eller Samsungbatteri. Vilket säkerställer bästa funktion! Detta tillsammans med en mjukvara för laddning som stänger av laddning när batteriet är helt fullt. Normal laddningstid är 1-2 timmar, och du kan köra hela 1,5 - 2.5 mil på en laddning. Maxvikten är 120 kg. Det möjliggör att stora som små kan använda denna Hoverboard. Vidare har den LED-lampor och finns i olika färger och design. Utrustad med avancerad teknik, två borstlösa motorer på hela 250W, vardera den klarar backar och hatigheter upp till 15 km/h.

Spectrafence
3 595 kr
3 634 krinkl. frakt
Airboard 10"

Airboard 10"

En Airboard/Hoverboard med större 10 tums hjul. Gör det smidigare och enklare att ta sig fram. Denna modell inkluderar väska, fjärrkontroll, APP och Bluetooth. Designen är snygg och finns i flera färger, dessutom med LED-lampor. Avancerad teknik gör denna Airboard säker och enkel att hantera. Med inbyggda sensorer och mjukvara fördelas kraften till de två borstlösa motorerna för full kontroll på varje hjul. Våran Airboard har ett Samsungbatteri på 36V och hela 4,4 Ah. Detta gör att du kan ta dig upp till 2.5 mil på en laddning. Det är smått otroligt. Hastigheten är ungefär 12 km/h på rak väg. Den klarar lutningar på upp till 15 %. Maxvikten för en förare är 120 kg. Det gör att både små och stora kan ta sig fram på denna Airboard. Justera körkänslan via APP för att passa dina köregenskaper. Det gör denna Airboard till den självklara valet. Dessutom med luftfyllda hjul kan man få en bättre känsla. Ett års fabriksgaranti. Leveranstiden är cirka 3-5 helgfria vardagar med DHL.

Spectrafence
3 295 kr
3 334 krinkl. frakt

Populära sökningar

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem