Bosch KGE36VI4A Rostfritt Stål
Bosch Logotyp

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5.0

Baserat på 1 omdöme

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Bosch KGE36VI4A Rostfritt Stål är 10 995 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Det här är en fristående kylfrys från Bosch. Behöver du inte en fullstor frys eller kylskåp är det här ett mycket bra alternativ. Den här modellen är av den vanligaste typen med kylen monterad ovanpå frysen. Den är energiklassad A+++ så i längden kommer den vara skonsam mot både miljö och plånbok. I frysen kommer du ha gott om plats att förvara det allra mest nödvändiga då den har en kapacitet på 88 liter.

 • Ljudnivå på 38 decibel
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
 • Tillverkad av Bosch
 • Separat ställ för flaskor
 • Förvaringsvolym i frysen på 88 liter

I kylskåpet hittar du 5 hyllor och lådor att förvara dina varor i. Några av hyllorna är gjorda i glas så att alla hyllplan blir upplysta och lätta att se. Blir det spill och kladd är det väldigt lätt att plocka ner hyllan och torka av.

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Frysen har en volym på 88 liter, vilket som får räknas som ganska genomslittligt. Du kommer ha gott om plats för att förvara det allra nödvändigaste som bröd, matlådor och andra råvaror.

Som du förstår så är Bosch KGE36VI4A en riktigt bra kombinerad kyl- och frys med mycket lockande finesser och egenskaper. Om du prisjämför det här kombinerade kyl- och frysskåpet på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 10995 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.

Jämför alla Bosch Kylfrysar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.