Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Electrolux EN3889MFX Rostfritt Stål
Electrolux Logotyp

Electrolux EN3889MFX Rostfritt Stål

En fristående Electrolux-kylfrys som har energiklassningen A++. Kylskåpet har en bra volym på 258 liter och dörrarna är högerhängda.

Från 8 690 kr till 17 534 kr
·

Placering 135 i kategorin Fristående kylfrysar

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,7(24 omdömen)
 • 5
  33%
 • 4
  33%
 • 3
  17%
 • 2
  4%
 • 1
  13%

Bli den första att lämna ett omdöme.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Electrolux EN3889MFX Rostfritt Stål är 8 690 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 15 jämförda butiker.

Om du inte är i behov av en fullstor kyl och frys som tar för mycket plats i köket kan den här vara för dig. Det här är ett fristående kombinerat kyl- och frysskåp från Electrolux som sparar dig yta men ändå gör jobbet. Den har kylen monterad ovanpå frysen, vilket är den vanligaste typen. Frysen är stor nog för att täcka de allra flesta och nödvändigaste behov med sin kapacitet på 92 liter. På bredden är hela enheten uppmätt till 60 centimeter.

 • Dynamiskt kylningssystem
 • 230V(220-240V)
 • Frysen har en förvaringsvolym på 92 liter
 • Snabbfrysfunktion för snabbt kyld dryck
 • Dörren öppnas åt höger

Frysen frostas av automatiskt, skönt nog. Du behöver alltså aldrig mer vänta på att vädret är kallt nog för att du ska kunna tömma frysen och sedan låta den stå och rinna av i flera timmar. Framtiden är här och den heter automatisk avfrostning.

Fiffigt nog har den här kylfrysen ett dynamiskt kylningssystem. Ett dynamiskt kylningssystem hjälper till med att hålla en jämn temperatur i hela kylskåpet så att dina varor mår bra och håller sig fräscha på vilken hylla du än lägger dom.

Om olyckan är framme och strömmen går behöver du inte drabbas av akut panik. Den här kylfrysen klarar nämligen av att behålla kylan i 20 timmar, förutsatt att du inte öppnar och stänger den allt för mycket.

Sammantaget är EN3889MFX från Electrolux en riktigt fin kylfrys med bra egenskaper och finesser. I kategorin kylfrysar är det här i dagsläget en av de allra mest populära och eftersökta produkterna på PriceRunner och just nu kostar EN3889MFX 8690 kr. Priset är lägre än genomsnittet för kategorin, vilket gör den här modellen till ett bra köp.