Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
AEG L9FEA69S

AEG L9FEA69S

Frontmatade tvättmaskiner är ofta energieffektivare. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum och maskinen är fristående, vilket gör den enkel att flytta på.

Pris 11 119 kr

RDEButik erbjuder hemleverans

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(5 omdömen)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på AEG L9FEA69S är 11 119 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Tvättmaskinens klassiska, frontmatade design gör att den är väldigt enkel att hantera och även ger dig avställningsyta ovanpå.

 • Möjlighet att fördröja starten
 • Kapacitet på 9.0 kg
 • Hög energiklassning A+++
 • Rymlig trumma på 69 liter
 • Hög ljudnivå 75 dB

Eftersom den här maskinen är frontmatad så kan du använda ovansidan av maskinen för förvaring av till exempel tvätt- och sköljmedel. Det här får räknas som en medelrymlig maskin, då den inte har plats för mer än 9 kg tvätt åt gången.

Om det skulle passa dig bättre så kan du senarelägga starten på tvättprogrammet så att det till exempel är klart när du kommer hem från jobbet. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om L9FEA69S. Just nu är det lägsta priset på den här produkten på PriceRunner 11119 kr, men jämför gärna priset mellan olika återförsäljare för att hitta bästa dealen för dig. Priset är över genomsnittet för kategorin, vilket i kombination med alla funktioner gör den här tvättmaskinen till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.