Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Candy CST G384D-S

Candy CST G384D-S

Om du har svårt att böja dig kan en toppmatad maskin passa bättre. Trumman är av medelstor storlek på 50 liter och ljudnivån är bland de högre på marknaden.

Från 3 999 kr till 4 499 kr
·

Placering 29 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

3,6(28 omdömen)
 • 5

  14%

 • 4

  57%

 • 3

  11%

 • 2

  11%

 • 1

  7%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Candy CST G384D-S är 3 999 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

För att få en trivsam hemmiljö utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. Om du gärna undviker att böja dig ner när du ska lasta i tvätten så är en sådan här toppmatad modell bra, då luckan sitter på ovansidan.

 • Hög energiklassning A+++
 • Smal design med en bredd på bara 45 cm
 • Ljudnivå på 80 dB vid centrifugering
 • Platseffektiv toppmatning
 • Möjlighet att fördröja starten

Om du skulle behöva byta ut maskinen så är det enkelt gjort, då det är en fristående modell som enkelt kan flyttas. En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det.

Även om det här inte är den största tvättmaskinen på marknaden så går det ändå i ett par ombyten. Att luckan sitter ovanpå istället för framtill gör att du slipper böja dig ner för att lasta i tvätt, så du spar lite på ryggen.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om CST G384D-S. Om du prisjämför den här tvättmaskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 3999 kr. Det är också en topprankad modell sett till popularitet. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.