Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
LG F2J7HM1W

LG F2J7HM1W

Energiklassningen är något lägre än hos de flesta andra modeller. 60 cm är standardbredden för normalstora maskiner. Om du inte vill starta på en gång går det att fördröja starten.

Från 5 868 kr till 7 079 kr
·

Placering 2 i kategorin Kombinerade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,0(1 omdöme)
 • 5

  0%

 • 4

  100%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på LG F2J7HM1W är 5 868 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 9 jämförda butiker.

För att få ett trivsamt hem utan tvätthögar så har tvättmaskinen en betydande roll. När den här maskinen centrifugerar ligger ljudnivån på 73 decibel, vilket är förhållandevis tyst för en tvättmaskin.

 • Trumma på 42 liter
 • Energiklassning B
 • Klassisk, frontmatad design
 • Har du bråttom så har maskinen ett snabbtvättsprogram
 • Fristående design

Kapaciteten på 7 kg kanske inte är den högsta, men kan ändå duga gott för ett något mindre hushåll. Sättet som frontmatade tvättmaskiner är byggda på gör att de generellt sett är energieffektivare än toppmatade.

En av funktionerna i den här tvättmaskinen är att du kan senarelägga starten på tvättprogrammet om du skulle vilja det. Om du inte har ett alltför litet badrum kan det vara värt att överväga en tvättmaskin av den här storleken, med standardbredd 60 cm.

Som du märker så finns det många bra saker att säga om F2J7HM1W. Du kan prisjämföra den här tvättmaskinen här på PriceRunner och för tillfället är det lägsta priset 5868 kr. Priset är under genomsnittet för kategorin, vilket gör den här tvättmaskinen till ett bra köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.