Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Trendande
Miele W 668 F

Miele W 668 F

En toppmatad tvättmaskin är praktiska i trånga utrymmen. Måttmässigt borde den passa i de flesta badrum. Installationen underlättas av att det är en fristående modell.

Pris 16 290 kr
·

Placering 40 i kategorin Toppmatade tvättmaskiner

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

4,4(10 omdömen)
 • 5

  70%

 • 4

  20%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  10%

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Miele W 668 F är 16 290 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Ska du köpa ny tvättmaskin är det viktigt att du köper en som passar dina behov. För till exempel barnfamiljer, där smutstvätten kan höga på sig väldigt snabbt, kan det vara mycket värt att bara kunna kasta in i tvättmaskinen.

 • Fristående design
 • 60 cm bred
 • Hög energiklassning A+++
 • Toppmatad
 • Kapacitet på 6.0 kg

Det här skulle kunna vara en bra maskin för till exempel ditt landställe, då den inte rymmer mer än 6 kg tvätt. Att luckan sitter ovanpå istället för framtill gör att du slipper böja dig ner för att lasta i tvätt, så du spar lite på ryggen.

Maskinen är förhållandevis tyst med en ljudnivå på 72 decibel i samband med centrifugering, vilket är tystare än många andra modeller. Installationen underlättas av att det är en fristående modell som inte behöver byggas in i badrumsinredningen.

För att sammanfatta så finns det många bra egenskaper hos W 668 F. I kategorin tvättmaskiner är det här för närvarande en av de allra mest populära modellerna på PriceRunner och just nu är det lägsta priset 16290 kr. Den har ett bra snittbetyg på 4.77 av 5 och alla dess funktioner gör att den till en premiumprodukt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar.

Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.