1. Trädgård & Utemiljö
 2. Trädgårdsmaskiner
 3. Stånghäcksaxar
Trendande
Einhell GC-HH 5047
Einhell Logotyp

Einhell GC-HH 5047

En eldriven stånghäcksax som denna är flexibel och lätthanterlig. Den har en effekt på 500W. Svärdslängden för den här modellen är 59 cm.Läs mer

Jämför pris från 905 kr till 1 000 kr
·

Placering 27 i Stånghäcksaxar

Jämför pris

Hemleverans

Förvaringsbox

Leveransalternativ

ANNONS

Från Cdon

EINHELL Elektrisk teleskopisk häcksax GC-HH 5047

905 kr
Cdon Logotyp
4,4
 • 3002
 • 3003
 • 3004
 • 3009
 • 3010
 • 3016
Erbjuder hemleverans

Checkfrank

fr.1 000 kr

Liknande produkter

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

Illustration - Inga betyg

Bli först med att lämna ett omdöme

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Einhell GC-HH 5047 är 905 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 4 jämförda butiker.

Här har du en eldriven häcksax från Einhell med en vikt på 4,0 kg och ett längre svärd på 59 cm, perfekt för grövre grenar och stammar. Teleskopfunktionen ger dig också utökad räckvidd. Underhåll av häcksaxen gör du genom att bl.a. smörja knivarna samt kontrollera häcksaxens alla delar så att inget ser skadat ut.

 • Elmotor
 • Motor på 500W
 • Svärdslängd på 59 cm
 • 4,0 kg i vikt

Om du funderar på att skaffa en häcksax kan motorns effekt vara bra att titta på. Tjockleken samt träslag kan påverka hur pass kraftfull häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass enkelt och snabbt det går att utföra arbetet. Den här modellen är en nättare modell med 500W, vilket lämpar sig för mindre häckar.

Olika längder på svärdet kan vara fördelaktiga beroende på om du önskar mer räckvidd eller om du snarare ska utföra med detaljerad klippning. Svärdslängden på GC-HH 5047 är i mellanklassen på 59 cm.

Som du förstår så är GC-HH 5047 en häcksax med många praktiska specifikationer. Om vi jämför snittpriser för alla häcksaxar så har den här modellen ett pris som ligger under genomsnittet, vilket kanske passar dig med en budget. Om du prisjämför den här maskinen på PriceRunner ser du att det lägsta priset för närvarande är 905 kr. Det är också en av de allra mest populära modellerna.

Jämför alla Einhell Stånghäcksax

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Exklusiva erbjudanden och kampanjer varje vecka. Läs om produktnyheter och trender, guider och produkttester som hjälper dig till en bättre affär!

Jag accepterar att via e-post få erbjudanden från PriceRunner, information om produktlanseringar och tävlingar. Du kan avregistrera dig när som helst. Läs mer i vår Integritetspolicy.