Vi använder kakor på PriceRunner

Vi använder kakor för personligt innehåll och annonser samt för analys av vår trafik. Vi delar information om din användning av tjänsten med våra partners inom sociala medier, annonsering och trafikanalys. Dessa kan kombinera denna med information som du delat till dem. Läs mer genom att klicka på "inställningar" eller läs vår Cookie Policy.

Cookiepolicy·
Ryobi RHT36C60R15

Ryobi RHT36C60R15

En häcksax på batteri är ett modernt alternativ och ger bra kapacitet. Ett längre svärd på 60 cm lämpar sig för bredare häckar. Med en tung häcksax är ergonomin viktig.

Pris 2 570 kr

Liknande produkter

Tester

Här samlar vi tester, guider och produktomdömen så att du kan skapa dig en bild av vad andra tycker om produkten.

4,5/5
Läs hela testet

Omdömen

Berätta vad du tycker om produkten eller läs omdömen från medlemmar, fristående experter och andra webbplatser.

5,0(1 omdöme)
 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Utmärkt

Bra, effektiv och ergonomisk häcksax. Överlag väldigt nöjd med den. Smidigt att kunna fösa undan det bortklippta med fenan ovanpå bladet och även väldigt bekvämt att kunna rotera handtaget.

Frågor och svar

Ställ en fråga om produkten och få svar från andra medlemmar.

Produktinformation

Lägsta pris på Ryobi RHT36C60R15 är 2 570 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

En batteridriven häcksax av välkända märket Ryobi med en vikt på 5,0 kg samt ett 60 cm långt svärd vilket passar när du vill komma åt högre upp. Den maximala grendiametern som häcksaxen kan kapa är 26 mm. Att underhålla häcksaxen förlänger livslängden på den. Borsta gärna av bladet och smörj det efter användning då lövrester, sav och fukt kan fastna.

 • Batteridrift gör den lätt att bära runt
 • 36,0V batteri
 • 60 cm långt blad
 • Kapacitet att kapa kvistar upp till 26 mm
 • En rejäl häcksax på 5,0 kg

Vill du införskaffa en batteridriven häcksax så kan det vara bra att kika på batteriets styrka. Häckens täthet samt kvistarnas tjocklek kan påverka hur pass stark häcksax du behöver. Styrkan påverkar även hur pass lätt och fort det går att utföra arbetet. Batteriet är ett rätt så starkt på denna häcksax med 36,0 volt.

Att använda häcksax en längre tid kan vara rätt så fysiskt krävande, så vikten kan vara bra att titta närmare på. Vikten är dock något högre på den här modellen med 5,0 kg , vilket kan vara otympligt om man skall klippa länge med den.

Ovan nämnda egenskaper är bara några av fördelarna med Ryobi RHT36C60R15. Den här modellen har ett bra snittbetyg på 5.00 av 5 och alla dess funktioner gör den till ett bra köp. Det här är en av de allra mest populära häcksaxarna på PriceRunner just nu och den har för närvarande ett lägsta pris på 2570 kr.