Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy

Elektrisk kaffekvarn

Elektrisk kaffekvarn

Produkter

(200+)

Sortera efter popularitet

1

3

...

7

Relaterat hos våra butiker

(7)

Mesko Mesko Kaffekvarn

Mesko Mesko Kaffekvarn

En elektrisk kaffekvarn på 110W för de som älskar aromatiskt, nymalt kaffe. Kaffekvarnen är ett tillbehör som många skulle kalla helt avgörande för den gedigne kaffeälskaren, men dess enkla natur gör att även nybörjaren kan få stor glädje av produkten. Produkten är designad i svart och silver för att skapa ett modernt intryck samtidigt som de neutrala färgerna gör att den passar i de flesta kök.&nbsp Bullerfri / tystgående och effektiv Den fungerar på ett bullerfritt sätt med en signifikant hastighet och kan inte sättas på när locket inte är ordentligt placerat, vilket bidrar till ökad säkerhet vid användning. Den har ett tvåkantigt blad av rostfritt stål och ett genomskinligt lock. Kaffekvarnen kan mala upp till 57 g bönor åt gången.&nbsp Sammanfattade egenskaper&nbsp Effekt: 110W Kapacitet 57g Skydd mot körning utan lock Spänningsmatning 220-240V ~ 50H &nbsp

Teknikproffset

149 kr

Frakt okänd

Mazzer Robur Electronic Lucidato

Mazzer Robur Electronic Lucidato

Barkvarn från Mazzer"Electronic" innebär att problem som kaffespill helt har eliminerats i och med den elektroniska doseringen. Ovanpå doseraren sitter det två knappar, en kopp och två koppar. De båda är inställbara från 6 till 8 gram respektive 13 till 15 gram. Ett knapptryck och Mini maler exakt den mängd du vill ha. Varken mer eller mindre. Detta resulterar i att du verkligen får purfärskt kaffe till varje espresso.Effekt: 900 wattMalningsskiva: 71 mmHastighet: 420 varv/minutBönbehållare: 1.8 kgBehållare för malet kaffe: 360 gDosstorlek: 5,5 - 8 gDimensioner (h/b/d) 720/310/240 mmVikt 28 kg Färger: SilverÖvrigt:Automatisk start efter 12 doser och stoppnär kaffebehållaren är full.Extra tillbehörMagnet med ringÖverdostillsats (8- 10,5 g)Fjädermekanism för kaffepackningSteglös mikroinställning av malningen.

Adesso

27 695 kr

Fri frakt

Mazzer Kony Electronic Lucidato

Mazzer Kony Electronic Lucidato

Barkvarn från MazzerSpecialutgåva i polerad aluminium."Electronic" innebär att problem som kaffespill helt har eliminerats i och med den elektroniska doseringen. Ovanpå doseraren sitter det två knappar, en kopp och två koppar. De båda är inställbara från 6 till 8 gram respektive 13 till 15 gram. Ett knapptryck och Kony maler exakt den mängd du vill ha. Varken mer eller mindre. Detta resulterar i att du verkligen får purfärskt kaffe till varje espresso.Effekt: 350 wattMalningsskiva: 63 mmHastighet: 420 varv/minutBönbehållare: 280 gDosstorlek: 5.5 - 8 gMått (h/b/d) 650/206/263 mmVikt 20 kgFärger: Silver, svartÖvrigt:Automatisk start efter 12 doser och stoppnär kaffebehållaren är full.Extra tillbehörMagnet med ringÖverdostillsats (8- 11.5 g)Fjädermekanism för kaffepackningSteglös mikroinställning av malningen.

Adesso

19 495 kr

Fri frakt

Espressokvarn Vario Home

Espressokvarn Vario Home

Espressokvarn Vario Home Vario är en kompakt, tyst och användarvänlig automatisk kvarn som mal bönor direkt ner i filterhandtaget. Kvarnen är enkel att justera till rätt malningsgrad och erbjuder över 200 inställningar för malning. Den har dessutom tre förinställda val för espresso, filter och pressokaffe. Vario kvarnen passar bra till våra manuella 1-gr espressomaskiner med kapacitetsbehov på ca 40-50 koppar/dag.

Köksborsen

4 800 kr

Frakt okänd

Populära sökningar

Logga in

Bli medlem gratis

Inte medlem? Bli medlem