Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
Filtrera

Pris (SEK)

Märke

Omdöme

Rea (%)

Butik

Typ av löparsko

Löpsteg

Målgrupp

Lagerstatus

Specifikationer

Löparskor

1000+ produkter

Sortera efter popularitet

Relaterat hos våra butiker

Ghost 12 M löparskor 438 Navy/Stellar/White Herr 11

Ghost 12 M löparskor 438 Navy/Stellar/White Herr 11

Brooks populära träningssko Ghost i 12:e versionen. En neutral och väldämpad löparssko som är en av Brooks mest sålda modellserier. Crash Pad i DNA Loft på utsidan av mellansulan i häldelen ger en mjuk övergång från häl till framfot. BioMogo DNA dämpning i övriga delen av mellansulan ger en bra balans av dämpning och respons. Den nydesignade Flat Knit ovandelen med 3D Fit Print förtärkningar ger förutom en ny cool look en bra passform och minimerar risk för skav. Omega Flex Grooves under framfoten för naturligare flex vid frånskjutet. Plösen har vaddering med E.V.A foam för att minimera tryck över vristen. Häl till tå dropp 12 mm. Vikt: 284 gram i stl 9 us (42,5)

Fri frakt

1 599 kr
Intersport Logotyp
Omni ISO 2 Wide Löparskor GRY/PNK Dam 11

Omni ISO 2 Wide Löparskor GRY/PNK Dam 11

En riktigt stabil men ändå lätt och smidig träningssko från löpskospecialisterna Saucony. Här i en version med lite bredare lästÖver mellanfoten har Omni fått en uppdaterad ISOFIT-design som skapar ett dynamiskt system genom att anpassa sig till fotens form och rörelse. ISOFIT omsluter foten som en socka och ger samtidigt komfort, stöd och följsamhet. De spänstiga materialet Saucony kallar Everun ligger som en toppbädd i mellansulan för att ge dig skön dämpning och energi i varje löpsteg. I övriga mellansulan dämpning med PWR-foam samt ett medialt stöd för att stå emot pronerande rörelser.Nytt på Omni ISO 2 är Formfit som är en mer skålad form på fotbädden vilket ger bättre passform i hälen och även mer stöd i fotvalvet. Ovandel i dubbel jaquard Engineered mesh för en anpassningsbar och lätt passform.Passar speciellt löpare med lite bredare fötter, låga fotvalv och behov av extra pronationsstöd. Häl till tå dropp 8 mm Stack height: 29mm häl, 21mm framfotVikt: 281 gram i stl us7 (38)

Fri frakt

1 599 kr
Intersport Logotyp
Omni ISO 2 Wide Löparskor GRY/PNK Dam 11.5

Omni ISO 2 Wide Löparskor GRY/PNK Dam 11.5

En riktigt stabil men ändå lätt och smidig träningssko från löpskospecialisterna Saucony. Här i en version med lite bredare lästÖver mellanfoten har O…

Fri frakt

1 599 kr
Intersport Logotyp
Omni ISO 2 Wide Löparskor BLU/SIL Herr 14

Omni ISO 2 Wide Löparskor BLU/SIL Herr 14

En riktigt stabil men ändå lätt och smidig träningssko från löpskospecialisterna Saucony. Här i en version med lite bredare läst. Över mellanfoten har Omni fått en uppdaterad ISOFIT-design som skapar ett dynamiskt system genom att anpassa sig till fotens form och rörelse. ISOFIT omsluter foten som en socka och ger samtidigt komfort, stöd och följsamhet. Det spänstiga materialet Saucony kallar Everun ligger som en toppbädd i mellansulan för att ge dig skön dämpning och energi i varje löpsteg. I övriga mellansulan dämpning med PWR-foam samt ett medialt stöd för att stå emot pronerande rörelser. Nytt på Omni ISO 2 är Formfit som är en merskålad form på fotbädden vilket ger bättre passform i hälen och även mer stöd i fotvalvet. Ovandel i dubbel jaquard Engineered mesh för en anpassningsbar och lätt passform.Passar speciellt löpare med lite bredare fötter, låga fotvalv och behov av extra pronationsststöd. Häl till tå dropp 8 mm. Stack height: 29mm häl, 21mm framfot. Vikt: 321 gram i stl us9 (42,5)

Fri frakt

1 599 kr
Intersport Logotyp
Ghost 12 M löparskor 438 Navy/Stellar/White Herr 15

Ghost 12 M löparskor 438 Navy/Stellar/White Herr 15

Brooks populära träningssko Ghost i 12:e versionen. En neutral och väldämpad löparssko som är en av Brooks mest sålda modellserier. Crash Pad i DNA Lo…

Fri frakt

1 599 kr
Intersport Logotyp
Profilbild
Philip ·

Kategoriansvarig Skor

Relaterat

Inspiration