Vi lagrar data om din användning i cookies. Genom fortsatt användning godkänner du detta

Cookiepolicy
  1. Punkteringsspray Biltillbehör

Punkteringsspray Biltillbehör

(14)

Punkteringsspray

Punkteringsspray

Nödhjälp för däcklagning. Sprayen räddar dig i nöden om du får punktering, så att du kan ta dig ca 10 km till en däckverkstad. Du hittar säkerhetsdatablad här. Artikelnummer: 325-124000

49 kr

Frakt okänd

Autoparts

PUNKTERINGSSPRAY 500ML

PUNKTERINGSSPRAY 500ML

CRC Punkteringsspray CRC Fix tätar och trycksätter ett punkterat däck - en snabb hjälp i nödsituationer när hjulbyte inte är ett realistiskt alternativ. Punkteringen tätas på bara några sekunder genom att ett gummiskikt bildas inne i däcket. Ett oumbärligt tillbehör i alla bilar. EGENSKAPER Tätar mindre hål i däcket. Trycksätter däcket på några sekunder. Kräver ingen demontering. Snabb och effektiv. ANVÄNDNINGSOMRÅDEN Slanglösa däck. Bilar, husvagnar och motorcyklar.

116 kr
147 krinkl. frakt
Toxashop
Punkteringsspray FINILEC 376

Punkteringsspray FINILEC 376

Finilec 500ml. För däckdimensioner över 14" Lagar och pumpar upp ett punkterat däck "på minuten". Fixar punktering utan slit och smutsiga händer. Bruksanvisning. 1. Om möjligt, avlägsna det föremål som förorsakat punkteringen och släpp ut all luft ur däcket. 2. Skaka flaskan väl före användning. Vid kyla - värm upp burken med händerna eller bilens defroster till ca +10° C. 3. Skruva fast slangen på däckventilen. 4. Tryck på burkens ventilknapp och håll den nedttryckt tills Finilecburken är tömd. Skruva av slangnippeln och skruva på skyddshuven på ventilen. 5. VIKTIGT! Kör genast 5-10 km med en hastighet av max 50-60 km/tim så att Finilec kan fördela sig jämnt i däcket och täta läckaget. Kontrollera snarast ringtrycket och fyll på luft till rätt tryck. Att tänka på: - Av säkerhetsskäl kan det vara lämpligt att efter några dagar tömma däcket på Finilecburkens drivgas och ersätta den med luft. - Vid misstanke om skada på däcket bör det kontrolleras av en fackman. - Förvara Finilec i bagageutrymmet. - Förvaras oåtkomligt för barn.

75 kr

Frakt okänd

AB K.Lindqvist