Vibrationsplattor

Filtrera
Specifikationer
Mått

37 produkter

Vibrationsplattor Ultrathin TD006C-5

Ultrathin TD006C-5

Vibrationsplatta

1 299 kr

Tre tips när du ska köpa vibrationsplatta

Vi rekommenderar att du väljer en vibrationsplatta där du kan justera intensiteten, så att du kan anpassa den efter övningarna du gör och öka med tiden.

Vissa modeller har också olika förinställda program, till exempel för att öka fettförbränning eller träna upp balansen. Då får du garanterat rätt sorts träning.

Vibrationsplattor har främst två rörelsemönster: oscillerande, alltså att plattan svänger runt en mittpunkt, och linjärt (som också kallas 3d-vibration). Det finns också plattor som kombinerar dessa mönster. Rörelsemönstren har olika fördelar:

  • En oscillerande vibrationsplatta har en rörelse som liknar den du gör under en löptur eller promenad. Den är ett bra val för dig som vill gå ner i vikt. Oscillerande vibrationsplattor är ofta tystare än linjära.

  • En linjär vibrationsplatta rör sig uppifrån och nedåt. Den bygger muskler och förbättrar spänstighet och hopp.

Vill du ha tips på hur du kan träna med din platta? Här hittar du en video!

En del vibrationsplattor har lite extra smarta funktioner. Vissa har till exempel en kontroll som du sätter runt armen likt en klocka, så att du enkelt kan justera inställningarna utan att behöva avbryta träningen. Om du tycker om att träna till musik tipsar vi också om att välja en vibrationsplatta med inbyggda högtalare.

Annons
  • Bäst i test
  • Rea
  • Guider
  • Om oss